2012-08-04 21:19:09
Φωτογραφία για ΜΑΓΙΚΟΣ ΦΕΤΦΑ... ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ Β' Ο ΘΡΥΛΟΣ, 2-3 ΤΗ ΒΙΛΕΜ *VIDEOS*
Ο Ολυμπιακός ήταν ο τελικός νικητής με 2-3 στο φιλικό παιχνίδι με τη Βίλεμ στην Ολλανδία, κάνοντας την ανατροπή στο δεύτερο μέρος.

Oι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ στο 5′, όταν από ασίστ του Λυκογιάννη ο Τζιμπούρ έκανε το 0-1 από κοντά. Οι Ολλανδοί αντέδρασαν και στο 23′ ο Φόσεμπελτ δέχθηκε πάσα από αριστερά και με πλασέ έκανε το 1-1. Το δεύτερο γκολ της Βίλεμ ήρθε στο 37′ με κεφαλιά του Χάεμχουτς. Οι Ολλανδοί μετά την ισοφάριση, ανέβασαν λίγο την απόδοση τους και επισκέφθηκαν περισσότερες φορές την εστία του Κάρολ, χωρίς βέβαια να απειλήσουν ιδιαίτερα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λεονάρντο αρντίμ, άλλαξε το σύστημα από 4-3-3 σε 4-4-2. Ο Ζαρντίμ θέλησε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του και το πέτυχε καθώς στο 51΄ο Παπάζογλου «άγγιξε» το γκολ με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Φετφατζίδη αλλά ο γκολκίπερ της Βίλεμ μπλόκαρε. Στο 60′ η Βίλεμ είχε δοκάρι με τον Σνάιντερς, κάτι που συνέβη και με τον Φετφατζίδη στο 63′. Ο Ολυμπιακός αν΄βασε ρυθμό και ένα λεπτό αργότερα ο Τζιμπούρ έκανε το 2-2 με ωραία ατομική ενέργεια, ενώ λίγο αργότερα ο Αλγερινός επιθετικός από κοντά ξανά, έφτασε μία ανάσα από το γκολ. Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε στο 83′ ο Πάντελιτς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι μετά από ανατροπή του Μήτρογλου.


Επόμενο «τεστ» για τον Ολυμπιακό, την Τρίτη, 7 του μήνα με την Μάλαγα στο Καραϊσκάκη.

Oλυμπιακός (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Κάρολ, Ποτουρίδης (59΄Μανιάτης), Ντιελνά (59΄Χολέμπας), Μανωλάς, Καραγκούνης (42΄Πάντελιτς(89΄Σουμπίνιο)), Φέισα (46΄Σιόβας), Ιμπαγάσα (46΄Παπάζογλου), Λυκογιάννης, Τζεμπούρ (76΄Μήτρογλου), Βλαχοδήμος (59΄Ντιόγκο), Φετφατζίδης (76΄Αμπντούν)

Βίλεμ (Ματάις Μπράντερχορστ): Μέουλ, Μπούουρεν, Φαν Ντερ Ράιτ, Πικέ, Μόουλντερ, Σνάιντερς, Χάεμχουτς, Χέσερ, Μισιτζάν, Χάαστρουπ, Φόσεμπελτ
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ