2012-03-17 11:03:27
Φωτογραφία για ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ - ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
Με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου θα συναντηθεί στις 5 το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος καθώς η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές έχει ήδη αρχίσει. Στην αντζέντα των συνομιλιών περιλαμβάνεται η πορεία του κυβερνητικού έργου αλλά και η αυριανή ανοικτή διαδικασία για την εκλογή του Ευάγγελου Βενιζέλου στο αξίωμα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ. 

Με το βλέμμα στραμμένο στις επικείμενες εκλογές πραγματοποιείται σήμερα η συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Ο Λουκάς Παπαδήμος έχει ήδη συγκαλέσει Υπουργικό Συμβούλιο για τη Δευτέρα με δεδομένο ότι η Βουλή θα διαλυθεί στις 5 Απριλίου, ώστε η χώρα να οδηγηθεί σε εκλογές στο τέλος του επόμενου μηνός ή στις αρχές Μαϊου.

Ο Πρωθυπουργός αναμένεται να ζητήσει να συγκεντρώσουν οι υπουργοί όποιες εκκρεμότητες απορρέουν από το Μνημόνιο και υπολείπονται ώστε να τις προωθήσουν άμεσα στο υπουργείο Οικονομικών.


Η συνάντηση του Γιώργου Παπανδρέου θα είναι η τελευταία από τη θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ καθώς αύριο αναμένεται η εκλογή νέου προέδρου του κινήματος.

Ο Έλληνας πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε χθες ότι η Ευρώπη δεν έδωσε αρκετό χρόνο στην Αθήνα για να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις ώστε να αντιμετωπίσει την κρίση χρέους και ότι το πρόγραμμα λιτότητας είναι "ένα είδος τιμωρίας".

"Είπα στην Ευρώπη: δώστε μας χρόνο για να προχωρήσουμε σε μεταρρυθμίσεις, για να καταπολεμήσουμε τη φοροδιαφυγή, τη διαφθορά, το πελατειακό κράτος", δήλωσε ο κ. Παπανδρέου στη διάρκεια συζήτησής του στο Στρασβούργο με τον ευρωβουλευτή των Πρασίνων Ντανιέλ Κον-Μπεντίτ. "Η Ευρώπη έχει κάνει βήματα, όμως δεν πήγε προς τη σωστή κατεύθυνση", πρόσθεσε.

Το ερώτημα είναι γιατί ο κ. Παπανδρέου συνεχίζει να κατηγορεί την Ελλάδα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, με τις παραπάνω φράσεις και ποιος του έδωσε αυτό το δικαίωμα, την στιγμή μάλιστα που είναι απερχόμενος της πολιτικής.

Ή μήπως τελικά δεν είναι και παραμένει, συνεχίζοντας το καταστροφικό του έργο, που οδήγησε την Ελλάδα, αλλά και την Ευρώπη στην αγκαλιά του ΔΝΤ.

Οι ευθύνες του κ. Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ είναι τεράστιες, και θα γραφούν με τα μελανότερα γράμματα στις σελίδες της Πολιτικής ιστορίας της Ελλάδας.... 
 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ