2012-08-13 23:27:04
Φωτογραφία για Οι απόλυτες κοτσίδες του καλοκαιριού
Οι κοτσίδες του καλοκαιριού είναι το απόλυτο must στα χτενίσματα που όχι μόνο είναι σέξι αλλά και σούπες εύκολες και βολικές! Παρακάτω θα βρεις τις πιοσέξικαι in κοτσίδες που θα σε μεταμορφώσουν στην απόλυτη καλοκαιρινή θεά!

Η πολυδιάστατη: η αλογοουρά που ξεκινάει από τα πλάγια και καταλήγει στο πίσω μέρος του κεφαλιού κάνει το τρικ! Μπορεί να την δεις από μπροστά η Νταϊάν Κρούγκερ να δείχνει ότι έχει μια απλή κοτσίδα στο πλάι με μια χωρίστρα στη μέση αλλά αν δεις από πίσω τα μαλλάκια τότε θα καταλάβεις ότι πρόκειται για υπερπαραγωγή! Οι δύο πλαϊνές κοτσίδες που ενώνουν μαγικά στο πίσω μέρος του κεφαλιού είναι ένα από τα τρεντ της νέας σεζόν που δεν θα σε αφήσουν ασυγκίνητη.

Στη θάλασσα: Ένα τρεντ που έρχεται από τη θάλασσα και είναι σούπερ καλοκαιρινό, δεν είναι άλλο από την κοτσίδα-ψαροκόκκαλο. Αν έχεις μακρύ μαλλάκι, τότε μπορείς να φτιάξεις την σούπερ αυτή κοτσίδα και να αναδείξεις τέλεια τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου με το πιο σέξι και καλοκαιρινό χτένσιμα που δε θέλει πάνω από δέκα λεπτάκια για να φτιαχτεί.Για πιο εντυπωσιακό mermaid λουκ άφησε αρκετό χώρο αφού τα πιάσεις με το λαστιχάκι για να φαίνεται όντως σαν ουρά ψαριού και ετοιμάσου να κερδίσεις τα βλέμματα.


Η σέξι γαλλική κοτσίδα: είναι γρήγορη, απίστευτα σέξι και πολύ εύκολη να την πετύχεις! Το θέμα είναι ότι φέτος η γαλλική σου κοτσίδα αλλάζει μορφή και γίνεται ή πιο χοντρή ή στο πλάι ή σαν στεφάνι ξεφεύγοντας παό την κλασσική της μορφή στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Η χοντρή γαλλική κοτσίδα είναι πιο εντυπωσιακή και είναι ένα χτένισμα που δύσκολα χαλάει και άρα το απολαμβάνεις για πολύ περισσότερο. Το βασικό της γαλλικής κοτσίδας φέτος είναι ότι το κέντρο της δεν είναι στο κέντρο αλλά στα πλάγια. Τόλμησε να την πετύχεις και στο σπίτι σου εύκολα και γρήγορα και κέρδισε τα βλέμματα.

Χαλαρές κοτσίδες ψηλά και είσαι κούκλα: oι κοτσίδες που δείχνουν ταυτόχρονα γκλάμουρ και ιδανικές για καθημερινό λουκ είναι εκείνες που είναι χαλαρές και αν τις μαζέψεις στο επάνω μέρος του κεφαλιού δημιουργούν.

Η ρομαντική κοτσίδα-στέμμα σε γοητεύει: στην πιο χαλαρή δηλαδή με χοντρή πλέξη ή στην πιο σφικτή της εκδοχή δηλαδή με πιο σφικτή πλέξη και μικρότερου πάχους τούφες, η κοτσίδα-στέμμα είναι ένα μοναδικό χτένισμα που σε κερδίζει φέτος. Το βασικό είναι να έχεις μακρύ μαλλάκι που να σου επιτρέπει να δημιουργήσεις τις πλεξούδες όσο χαλαρές ή σφιχτές θέλεις. Από ένα μικρό κοτσιδάκι κατά μήκος του μετώπου μέχρι την κοτσίδα-στέμμα κατά μήκος του μετώπου σου, το χτένισμα αυτό σου χαρίζει αριστοκρατική κομψότητα ενώ ταυτόχρονα δεν είναι στιλιζαρισμένο και στημένo αλλά τονίζει τον ρομαντισμό και την girlie πλευρά σου.

Τρελοκοτσιδού: τα πολλά και λεπτά κοτσιδάκι ήταν το φόρτε σου από μικρή; Τότε είσαι μέσα στη μόδα χωρίς να κουνήσεις το δαχτυλάκι σου! Για να πετύχεις το λουκ δεν έχεις παρά να φτιάξεις πολλά και μικρά κοτσιδάκια στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού έτσι ώστε να δημιουργούν έστω και νοητά μια στέκα. Μπορείς να έχεις από 4 μέχρι όσα κοτσιδάκια θέλεις ανάλογα με το μέχρι που θέλεις να φτάνει αυτή η νοητή στέκα.
womenonly.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ