2012-03-17 13:53:50
Φωτογραφία για 4 Αλβανοί έπνιγαν την Ρόδο στην ηρωίνη


Ο αρχηγός της σπείρας έδινε εντολές από τη φυλακή.

Εξαρθρώθηκε στην Ρόδο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου, εγκληματική οργάνωση, που εμπορευόταν στο νησί ναρκωτικές ουσίες (ηρωίνη), αποκομίζοντας μεγάλα χρηματικά ποσά. Στην εγκληματική οργάνωση συμμετείχαν τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 26, 19 και 21 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, κατοχή, διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Για την ιδία υπόθεση κατηγορείται ακόμα ένας ομοεθνής τους, ηλικίας 34 ετών που βρίσκεται έγκλειστος σε φυλακή της Χώρας για υποθέσεις ναρκωτικών.

Ειδικότερα χθες το απόγευμα στην πόλη της Ρόδου, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντοπίστηκαν ο 19χρονος με τον 21χρονο και έρευνα που έγινε, βρέθηκε στην οικία τους και κατασχέθηκε μια ζυγαριά ακριβείας. Από τη διερεύνηση της υπόθεσης διαπιστώθηκε ότι από τον Νοέμβριο του 2011, ο έγκλειστος στην φυλακή, είχε συστήσει εγκληματική οργάνωση και έχοντας αρχηγικό ρόλο ενέταξε, ως μέλη, τους τρεις συλληφθέντες, οι οποίοι διακινούσαν τις ναρκωτικές ουσίες (κυρίως ηρωίνη) και πραγματοποιούσαν τις αγοραπωλησίες σε τοξικομανείς της Ρόδου, κατ’ εντολή του. planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ