2012-08-19 20:35:20
Φωτογραφία για Δοκίμασε Φορναρόλι
Ο Μπρούνο Φορναρόλι έπαιξε στο κέντρο της επίθεσης στην σημερινή προπόνηση, με τον Φερέιρα να δείχνει πως η θέση αυτή θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Ελπίδες για να είναι στην αποστολή ο Λάζαρος.

Την προτελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση για την Μάλαγα, έκαναν σήμερα οι «πράσινοι» (θα έχουν και την Δευτέρα το πρωί), με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να μην είναι ακόμα σίγουρος για δύο θέσεις, αυτή του σέντερ φορ και αυτή του αμυντικού χαφ δίπλα στον Βιτόλο.

Στο δίτερμα της Κυριακής, ο Πορτογάλος προτίμησε τον Μπρούνο Φορναρόλι, κάτι που είχε κάνει και την Παρασκευή, μαζί με τον Πετρόπουλο, ενώ χθες Σάββατο στην θέση αυτή είχε παίξει ο Τοτσέ. Όπως γίνεται αντιληπτό το ποιος θα είναι στην κορυφή της επίθεσης θα αποφασιστεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, με τους Τοτσέ και Φορναρόλι να μάχονται για τη θέση, χωρίς να μπορεί κάποιος με σιγουριά πως είναι εκτός πλάνων ο Πετρόπουλος.


Όσον αφορά τον δεύτερο αμυντικό χαφ, σήμερα αγωνίστηκε ο Κώστας Κατσουράνης που λόγω εμπειρίας είναι πιο μπροστά στο να παίξει βασικός από τον Μαρίνο που επίσης έχει χρησιμοποιηθεί στις προηγούμενες προπονήσεις εκεί.

Στο σημερινό δίτερμα οι λεγόμενοι βασικοί (έπαιξαν χωρίς τερματοφύλακα, με τον Καρνέζη να είναι το μεγάλο φαβορί για να ξεκινήσει στο «Ροσαλέδα»), ήταν σε ένα σύστημα 4-2-3-1 οι Μπουμσόγκ και Βελάσκες στο κέντρο της άμυνας. Ο Σπυρόπουλος αριστερά και ο Βύντρα δεξιά. Αμυντικά χαφ οι Βιτόλο και Κατσουράνης, ενώ μπροστά τους έπαιξαν οι Μαυρίας αριστερά, Ζέκα δεξιά και σε ελεύθερο ρόλο ο Σισοκό.

Ο Φερέιρα στην σημερινή προπόνηση, όπως σε προηγούμενες, έριξε σημαντικό βάρος στις στημένες φάσεις, κάτι λογικό γνωρίζοντας πως στην ομάδα υπάρχουν οι Μπουμσόνγκ και Βελάσκες που είναι δυνατοί στον αέρα, ενώ υπάρχουν και παίκτες όπως οι Κατσουράνης, Μαυρίας και Σισοκό που έχουν καλές εκτελέσεις.

Ελπίδες για Λάζαρο

Αναφορικά με το μέτωπο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, το αν τελικά θα είναι στην αποστολή θα αποφασιστεί αύριο, ωστόσο σήμερα ο μεσοεπιθετικός του «τριφυλλιού» έδειξε σημάδια βελτίωσης και υπάρχουν ελπίδες πως θα καταφέρει τελικά να ταξιδέψει στην Ισπανία.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ