2023-01-15 15:00:03
Φωτογραφία για ANT1: Ποιος δοκίμασε τις ικανότητές του για το Dr Oz;
Η προετοιμασία για το Dr Oz καλά κρατεί στην Barking Well Media, όσο και αν από τον ΑΝΤ1 δείχνουν ακόμα κάπως επιφυλακτικοί για το reality, το οποίο έχει να κάνει με ιατρικά θέματα, συμβουλές και συνεντεύξεις. Οι πληροφορίες μας λένε πως τα δοκιμαστικά συνεχίζονται και μάλιστα, σε αυτά παίρνουν μέρος και πρόσωπα – έκπληξη.

Το Dr Oz πρόθεση είναι να ενταχθεί στην απογευματινή ζώνη του ΑΝΤ1, 16:00 με 18:00, σε μια προσπάθεια να αυξήσει ο σταθμός τη δυναμική του μια σεζόν ιδιαίτερα δύσκολη και ανταγωνιστική.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Γιώργου Σκρομπόλα (zappit), λοιπόν, το μεσημέρι της Παρασκευής πέρασε από δοκιμαστικό για το Dr Oz, ο Κωνσταντίνος Δέδες.

Όπως μαθαίνουμε, οι εντυπώσεις που άφησε σε όσους ήταν παρόντες το δοκιμαστικό που έκανε ο Κωνσταντίνος Δέδες, ήταν πολύ θετικές. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει για την ώρα τίποτα, καθώς η άποψη του καναλιού είναι αυτή που θα υπερισχύσει. Αναμένουμε το επόμενο διάστημα για τις οριστικές αποφάσεις, τόσο για τους συντελεστές του πρότζεκτ, όσο και για το αν και πότε θα το δούμε στις οθόνες μας

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο ΟΦΗ φρέναρε τον ΠΑΟΚ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο ΟΦΗ "φρέναρε" τον ΠΑΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ