2012-03-17 19:25:24
Φωτογραφία για ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΓΑΛΛΙΚΩΝ: ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 50%!
Η πιστοποιημένη γνώση της Γαλλικής γλώσσας αποτελεί αναμφίβολα ένα πολύ χρήσιμο προσόν για κάθε ενήλικο που θέλει να ενισχύσει το βιογραφικό του και να γίνει πιο ανταγωνιστικός στην αγορά εργασίας. Η σωστή επιλογή μίας σχολής ξένων γλωσσών που να είναι εξειδικευμένη στα ταχύρρυθμα προγράμματα Γαλλικής γλώσσας για ενήλικες μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά τους ενήλικες σπουδαστές να. πετύχουν τους στόχους τους σε σύντομο χρονικό διάστημα. Σε αντίθεση με ότι ισχύει για τα παιδιά, ένας ενήλικος δε διανοείται καν ότι θα ξοδέψει 3-4 χρόνια για να μάθει Γαλλικά σε βασικό επίπεδο και άλλα τόσα για να τα τελειοποιήσει. Και φυσικά δε διανοείται ότι θα πληρώνει δίδακτρα κάθε χρόνο, για τόσα πολλά χρόνια.

Η αξιοποίηση των καλοκαιρινών μηνών μπορεί να βοηθήσει κάθε ενήλικο σπουδαστή να φτάσει στο στόχο του συντομότερα ή, εναλλακτικά, μπορεί να τον βοηθήσει να παρακολουθήσει ένα λιγότερο απαιτητικό πρόγραμμα σε σχέση με αυτό που θα επέλεγε εάν αξιοποιούσε μόνο τους χειμερινούς μήνες.


Τα εξειδικευμένα κέντρα εκμάθησης Γαλλικής γλώσσας για ενήλικες «ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ», προσφέρουν τη δυνατότητα στους σπουδαστές τους να μάθουν ή να βελτιώσουν τα Γαλλικά τους σε πραγματικά σύντομο χρονικό διάστημα. Στην Ευρωδιάσταση, Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΤΥΧΙΩΝ DELF ΚΑΙ DALF ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ 1/2, ΣΤΟ 1/3 Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ 1/4 ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ «ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΑΙ» ΣΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ. Για το λόγο αυτό, η Ευρωδιάσταση αποτελεί εδώ και χρόνια μία από τις πρώτες επιλογές των ενηλίκων που θέλουν να μάθουν Γαλλικά. Στην Ευρωδιάσταση, ένας εντελώς αρχάριος σπουδαστής προετοιμάζεται για την απόκτηση του DELF B2 (αντίστοιχου του Lower) σε 5-10 μόλις μήνες, ενώ και για το πτυχίο DALF C1 (αντίστοιχο του Advanced) αρκούν 7-8 μήνες.

Ένα άλλο στοιχείο που σίγουρα παίζει ρόλο στην επιλογή φροντιστηρίου είναι το κόστος. Κάθε ενήλικος που θέλει να μάθει Γαλλικά ή να τα βελτιώσει είναι λογικό να αναζητήσει τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ και ΤΑ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ. ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 50%. Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ 19 ΕΩΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ.

Περισσότερες πληροφορίες για την Ευρωδιάσταση (προγράμματα, προσφορές, ενάρξεις τμημάτων κλπ) μπορείτε να βρείτε στο www.eurodiastasi.gr

Μπορείτε επίσης να καλέσετε στα τηλέφωνα 210-330.111.0, 210-38.44.888,

210-59.01.888, 210-6000.170 για μία άμεση και αναλυτική ενημέρωση ή να επισκεφθείτε τα γραφεία των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση (Χαλκοκονδύλη 5 και Χαλκοκονδύλη 9 στην Αθήνα, Ιερά Οδός 197 στο Αιγάλεω, Μεσογείων 427 στην Αγία Παρασκευή και Σαρανταπόρου 14 στο Χολαργό), χωρίς καμία υποχρέωση εγγραφής και χωρίς να χρειάζεται να κλείσετε ραντεβού. Η πρόσβαση στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση είναι εύκολη από τις περισσότερες περιοχές της Αττικής, είτε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς είτε με ιδιωτικά μεταφορικά μέσα, επομένως, σε οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας και αν μένετε, μπορείτε να επωφεληθείτε από την υψηλή ποιότητα σπουδών, τα ταχύρυθμα προγράμματα και την εξειδίκευση στους ενήλικες που διαθέτει η Ευρωδιάσταση, ενώ και τα πολύ χαμηλά δίδακτρα κάνουν την Ευρωδιάσταση να ξεχωρίζει!

ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ – ΣΧΟΛΕΣ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ΘΕΡΙΝΑ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ Ksipnistere
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ