2012-08-22 18:18:30
Φωτογραφία για Δεν πρέπει να δεχθούμε γκολ
«Όλο αυτό το διάστημα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε. Σε όλη την προετοιμασία αλλά και στα επίσημα παιχνίδια. Θεωρώ ότι από την προπόνηση ήδη αφομοιώνουμε σημαντικά πράγματα από το παιχνίδι που θέλουμε να παίξουμε. Η διάρκεια που περνάει μας κάνει καλύτερους. Γι’ αύριο περιμένω δυνατή και αποφασιστική την ομάδα μου».

Για το κενό του Γκαρσία: «Η απουσία του Γκαρσία είναι σημαντική. Πρόκειται για ισχυρή προσωπικότητα που ασκεί επιρροή και στους υπόλοιπους, επιβάλει ηρεμία και υπάρχει πειθαρχία στο τακτικό κομμάτι. Στο ποδόσφαιρο πάντα υπάρχουν τραυματισμοί και πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτούς».

Για τα λάθη της άμυνας: «Αυτό που ανασταλτικά είδαμε με αντιπάλους πιο δυνατούς και από τη Μπνέι Γιεχούντα, είναι ότι σε ουδέτερο έδαφος είμαστε πιο συγκρατημένοι. Εκεί υπάρχει μεγαλύτερη ισορροπία. Εκεί δεν παρασυρόμασταν από την έδρα μας. Και αύριο θέλω να έχουμε την ίδια ισορροπία. Είχαμε προβλήματα με την Μπνέι Γιεχούντα, αλλά και την Ξάνθη σε ανοικτό γήπεδο. Δουλέψαμε πολύ αυτές τις ημέρες στο πώς να αποφύγουμε τις κόντρες σε ανοικτό γήπεδο, κάτι στο οποίο θα παίξουν ρόλο και οι τοποθετήσεις των χαφ μας».


Για την δυναμικότητα της Ραπίντ: «Έχουμε δει όλα τα επίσημα ματς της Ραπίντ Βιέννης. Έχουμε ασφαλή συμπεράσματα για την ομάδα που είναι πολύ σοβαρή. Άσχετα με το αν κερδίζει και είναι πρώτη στο πρωτάθλημα της, ως φιλοσοφία αυτή η ομάδα μοιάζει με την δική μας. Δεν είναι ομάδα που θέλει να καταστρέψει, αλλά να δημιουργήσει. Έχει ρίσκο στο παιχνίδι της, αν και δεν ξέρω πως θα αντιδράσει σε έναν εκτός έδρας ευρωπαϊκό αγώνα. Τους έχουμε αναλύσει καλά και μπορώ να πω ότι ναι μεν βάσει ιστορίας και παρουσίας στην Ευρώπη εμείς είμαστε φαβορί, από την άλλη όμως υπάρχει μία ομάδα με πολλά επίσημα παιχνίδια στα πόδια της και θα έχουμε ένα ισορροπημένο ζευγάρι με την πρόκριση να κρίνεται στις λεπτομέρειες».

Για την ενδεκάδα:: «Ναι έχω αποφασίσει, αλλά προτιμώ να την μάθουν οι παίκτες μου από εμένα λίγο πριν το ματς παρά από μία συνέντευξη Τύπου».

Για την κατάσταση της ομάδας: «Εμείς ζητάμε από την ομάδα που χτίζουμε και με νέα πρόσωπα και με νέα φιλοσοφία, να κυριαρχεί η φλόγα και ο ενθουσιασμός. Πρέπει να είμαστε δυνατοί στις μονομαχίες. Τους παίκτες μου θα τους δικαιολογήσω αν έχουν μία μέτρια μέρα, δεν θα τους δικαιολογήσω όμως αν δεν καταβάλουν προσπάθεια και αν δεν παίζουν δυνατά. Πιστεύω ότι αυτό το παιχνίδι θα επηρεάζει και τον κόσμο, έτσι ώστε και εμείς με το παιχνίδι μας να παρασύρουμε τον κόσμο».

Για τον Σαββίδη: «Είναι ξεκάθαρο ότι θα πορευτούμε επάνω στο πλάνο που έχουμε εκπονήσει με τον Ζήση Βρύζα και τον Γιώργο Γεωργιάδη. Δεν θα αλλάξει κάτι μέχρι να εξασφαλιστεί οικονομική σταθερότητα»

Για το αυριανό παιχνίδι: «Πάντα έχεις στόχους και όταν τους πετυχαίνεις κοιτάς για τον επόμενο. Τώρα σκεφτόμαστε τον Ευρωπαϊκό αγώνα και μετά το πρωτάθλημα για να ξεκινήσουμε θετικά. Μέσα στην έδρα μας σίγουρα θέλουμε τη νίκη. Από εκεί και πέρα σε τέτοια διπλά παιχνίδια, κυρίαρχο ρόλο παίζει η άμυνα. Άρα και εμείς δεν πρέπει να δεχθούμε γκολ. Ακόμη και το 0-0 πιστεύω θα δίνει περισσότερες πιθανότητες σε εμάς».

Για τους Βιβιάν, Σαλπιγγίδη και Φωτάκη: "Το κομμάτι της φυσικής κατάστασης του είναι ικανοποιητικό. Θα δούμε πως συμπεριφέρεται με την μπάλα. Οι Σαλπιγγίδης και Φωτάκης δεν έχουν ενσωματωθεί στην φιλοσοφία της ομάδας, θα πρέπει να δουλέψουν σε αυτό".
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ