2012-08-22 18:14:03
Φωτογραφία για Προστασία των δασών και των υδατικών πόρων
Τελετή παράδοσης – παραλαβής στην Αποκεντρωμένη Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας – Ποιοι είναι οι στόχοι του νέου Γενικού Γραμματέα.

Στην προστασία και την ανάπτυξη των δασών και των υδατικών πόρων της περιοχής μας θα επικεντρωθεί ο νέος Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας Ηλίας Θεοδωρίδης, ο οποίος έλαβε χθες τη σκυτάλη από την απερχόμενη Δήμητρα Γεωργακοπούλου – Μπάστα.

Κατά τη διάρκεια της τελετή παράδοσης – παραλαβής, η κ. Γεωργακοπούλου έκανε έναν συνοπτικό απολογισμό της θητείας της, ενώ ο κ. Θεοδωρίδης αναφέρθηκε στους στόχους που θέτει, προαναγγέλλοντας περιορισμό λειτουργικών δαπανών, ορθολογική κατανομή του προσωπικού και προσπάθεια κάλυψης των αναγκών της Περιφέρειας σε προσωπικό μέσα από πρόγραμμα μετατάξεων.

«Με γνώμονα ότι το κράτος υπάρχει για να στηρίζει την αυτοδιοίκηση και πρωτίστως τους πολίτες, αναδείξαμε και αξιοποιήσαμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής, καθιερώσαμε όρους διαφάνειας και αναβαθμίσαμε τη σχέση πολίτη – κράτους βελτιώνοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες, δώσαμε σκληρό αγώνα για την καταπολέμηση νοσηρών φαινομένων του παρελθόντος, στηρίξαμε τους ΟΤΑ Α' και Β' βαθμού και αξιοποιήσαμε το υπάρχον ανθρώπινο δυναμικό και το υφιστάμενο κτιριακό απόθεμα», τόνισε χαρακτηριστικά η κα Γεωργακοπούλου, ενώ δήλωσε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό του κ
. Θεοδωρίδη, αφού η Ήπειρος και η Δυτική Μακεδονία για την ίδια, αποτελεί δεύτερη πατρίδα.

Από την πλευρά του ο νέος Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης, στάθηκε στις αρμοδιότητες της αποκεντρωμένης διοίκησης και κυρίως στους τομείς των δασών και της διαχείρισης των υδατικών πόρων, τομείς που σύμφωνα με τον ίδιο θα πρέπει να προστατευθούν και να αναπτυχθούν.

Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για την αξιοποίησή τους», ανέφερε ο κ. Θεοδωρίδης, υπογραμμίζοντας ότι όλα τα αναπτυξιακά έργα πρέπει να σέβονται το περιβάλλον.

ioannina24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ