2012-08-22 20:42:21
Φωτογραφία για Πάντοτε μετά από κάθε καταστροφή έρχεται η αναγέννηση!
Διαβάζοντας σχόλια σε ανάρτηση του antinews ξεχωρίσαμε το παρακάτω σχόλιο της Ζωής το οποίο και αναδημοσιεύουμε:

"Τώρα μεταξύ μας όσοι ψηφίσαμε Ν.Δ. σε αυτές τις εκλογές πιστεύαμε ειλικρινά οτι θα κρατηθούν οι κόκκινες γραμμές; Πιστέψαμε στα 18 σημεια; Οποιος είχε κοινό νου καταλάβαινε οτι είναι προοεκλογικα πυροτεχνήματα. Πιστέψαμε σε εξεταστική; Μα πως θα γινόταν εξεταστική αφού ήταν προδιαγεγραμμένο ότι θα συγκυβερνούσες με αυτούς που μας έφεραν εδώ. Προεκλογικα μίλαγαμε για ανάπτυξη κλπ δηλαδή όλα αυτά που ξέρουμε ότι δεν μπορούν να γίνουν. Έχει οικονομικό πρόγραμμα ο Σαμαράς λέγαμε. Μα εδώ δεν μπορούμε να βρούμε ένα άξιο υπουργό οικονομικών για να βάλουμε, θέλαμε και πρόγραμμα. Αυτές τις μέρες αναρωτιέμαι γιατί ψήφισα Ν.Δ. Θες γιατί όλο μου το σόι πάντα άνηκε στην δεξιά παράταξη, θες γιατί φοβόμουν την πτώχευση, θες γιατί ο Τσίπρας μου θύμιζε τον Λούκυ Λουκ, θες γιατί πίστευα οτι οι αριστεροί δεν είναι πατριώτες πάντως ορθή και έντιμη απάντηση δεν έχω βρει
. Την απάντηση που θα έπρεπε να είχα σαν ψηφοφόρος που νοιάζεται για το μέλλον της χώρας του. Σήμερα βλέπω δημοσίευμα εφημερίδας σε ξένη χώρα να με παρουσιάζουν σαν επαίτη. Ποια εμένα που έχω δουλεψει τόσο πολύ στην ζωή μου και το μόνο που κατάφερα είναι να έχω ένα σπίτι και ένα αυτοκίνητο και αυτά να τα χρωστάω ακόμα. Που πήγε η αξιοπρέπειά μου; που πήγε η ελευθερία μου; που πήγαν τα όνειρά μου;

Άκουσα ότι ο Λιάτσος θα πάει στην ΈΡΤ και αναρωτήθηκα γιατί δεν μοιάζω με την Πετρούλα μπας και είχα και εγώ μία τετοια αξιόλογη θέση δίπλα στην ΣΤΑΗ να λέω τον καιρό. Βλέπω να διορίζονται ξανά σε θέσεις κουμπάροι, γαμπροί, κόρες, φίλοι, ξαδέλφια και όλο το σόι του καθενός. Λες και κανείς δεν έχει καταλάβει τίποτα. Βλέπω νησιά μου να καίγονται, βολευτές του κόμματός μου να έχουν περίεργες σημαίες στο facebook και καταλαβαίνω οτι έχουμε και άλλη κατρακύλα ακόμα να ζήσουμε.

Στις επόμενες εκλογές δεν θα σκεφτώ σε ποια παράταξη ανήκω. Δεν θα σκεφτώ ούτε καν την ιδεολογία μου. Έτσι και αλλιώς ιδεολογία πλέον δεν υφίσταται. Φαντάσου πριν πέντε χρόνια να έλεγες σε έναν δεξιό ότι θα έχανες την εθνική σου κυριαρχία, θα ανέβαινε στα κάγκελα μαζί με εμένα.

Την επόμενη φορά θα ψηφίσω για την αξιοπρέπεια της χώρας μου. Και ας καταστραφεί. Πάντοτε μετά από κάθε καταστροφή έρχεται η αναγέννηση. Πάντα. Επαίτης αρνούμαι να συνεχίσω να είμαι. Αρνούμαι να συνεχίζω να με κοροιδεύουν λες και είμαι κανένα άβουλο, απαίδευτο ον, λες και δεν έχω πάει σχολείο λες και δεν έχω κρίση. Αρνούμαι να συνεχίζουν να βολεύονται οι ημέτεροι για να πεινάει ο κόσμος. Αρνούμαι να συνεχίζει να κυκλοφορεί ο Βενιζέλος με το αμαξάκι του και εγώ να βρίσκομαι σε διλήμματα εάν θα δώσω τα χρήματα στην τράπεζα για το δάνειο, ή θα ταίσω το παιδί μου, ή θα δώσω στον πατέρα μου τα χρήματα για να πάρει το φάρμακό του. Προτιμώ να έλθει η καταστροφή. Να ξεκουμπιστούν όλοι οι βολεμένοι ανίκανοι από την χώρα μου. Έτσι και αλλιώς η ιστορία έχει αποδείξει ότι ο φτωχός και πιο ικανός είναι και πιο τίμιος."
online-pressblog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Οι τροφές της ευτυχίας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Οι τροφές της ευτυχίας
Ρήγμα στη ΔΗΜ.ΑΡ.
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ρήγμα στη ΔΗΜ.ΑΡ.
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ