2012-03-18 03:46:04
Φωτογραφία για «Πιάστηκαν» τρεις Βούλγαροι διακινητές στο Χαϊδάρι
Ένας νεαρός άνδρας μπήκε Παρασκευή βράδυ σε τέμενος στην Αράς, στη βόρεια Γαλλία, κρατώντας ένα μπαστούνι του μπέιζμπολ με το οποίο επιτέθηκε ξαφνικά τους πιστούς που βρίσκονταν εκεί για την βραδυνή προσευχή της Παρασκευής.

Ο άνδρας άρχισε να χτυπάει με βία τους συγκεντρωμένους μουσουλμάνους με αποτέλεσμα να σκοτώσει έναν και να τραυματίσει σοβαρά ακόμη έναν, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Λίγο αργότερα , ένας 32χρονος Γάλλος μαροκινής καταγωγής συνελήφθη και ανακρίνεται από την αστυνομία και σύμφωνα με πηγές της έρευνας, προόκειται για έναν "πιστό μουσουλμάνο" με ψυχολογικά προβλήμτα.

Ο άνδρας αυτός "είναι ένας νεαρός μουσουλμάνος που πήγαινε στο τέμενος και ήταν γνωστό ότι είχε ψυχολογικά προβλήματα", επιβεβαίωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Αμπντλεκαντέρ Ασουέντζ, περιφερειακός εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας του Μεγάλου Τεμένους του Παρισιού.

Τις τελευταίες ημέρες η Γαλλία συγκλονίζεται από ένα κύμα αιματηρών επιθέσεων που, αν και δεν συνδέονται μεταξύ τους, προκαλούν ανησυχίες για την ασφάλεια των πολιτων στη χώρα. Πριν 2 ημέρες, δύο Γάλλοι στρατιώτες σκοτώθηκαν και ένας τραυματίστηκε σοβαρά στην πόλη Μοντομπάν, στη νοτιοδυτική Γαλλία , όταν ένοπλος τους πυροβόλησε και στην συνέχεια διέφυγε με μηχανή.

Επιπλέον, στις 11 Μαρτίου, ένας στρατιωτικός εκτός υπηρεσίας σκοτώθηκε σε μια συνοικία της Τουλούζης από ένα άτομο που κυκλοφορούσε με μηχανάκι και τον πυροβόλησε στο κεφάλι από μικρή απόσταση. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ