2012-08-25 01:09:06
Φωτογραφία για Μια φορά και έναν καιρό ήταν ένας πρίγκιπας που λεγόταν Harry. Ήταν μεγάλο παρτάλι!!!
Της Νίκης Χάγια

Τα τελευταία 24ωρα τα κουτσομπολίστικα sites και οι διάφορες κίτρινες φυλλάδες ανά την υφήλιο ανοίγουν σαμπάνιες στο όνομα του Πρίγκιπα Harry της Ουαλίας, δευτερότοκο γιο του πρίγκιπα Κάρολου και μικρότερο αδερφό του πρίγκιπα William της Ουαλίας. Τέτοια γλέντια είχαν να δουν τα tabloids από τότε που  η Britney Spears υιοθετούσε την κουαφίρ γλόμπος, η Lindsay Lohan παραπατούσε από τα ναρκωτικά και δεν μπορούσε να κρύψει το βρακί της (λογικό αφού δεν φορούσε) και η Paris Hilton έμπαινε στη φυλακή μυξοκλαίγοντας για να βγει μετά από 45 μέρες σαν ντίβα.

Αν δεν έχει πάρει τίποτα το αυτί σου (αν δηλαδή ζεις σε κάποια σπηλιά) ο φακός των παπαράτσι έπιασε στα πράσα και τσίτσιδο το κοκκινότριχο πριγκιπόπουλο να παίζει strip μπιλιάρδο στη σουίτα του στο Λας Βέγκας και να χαριεντίζενται με μία αγνώστου ταυτότητας νεαρή γυναίκα.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ο Harry κάνει το 1/2 ενός έθνους να ντρέπεται (το άλλο μισό πίνει μπύρες στο όνομά του) και την 86χρονη γιαγιά του και βασίλισσα Ελισάβετ να βράζει στο γέρικο άνοστο ζουμί της. Η οποία βασίλισσα απαγόρευσε να δημοσιευτούν τα γυμνά καρέ του εγγονού της στον βρετανικό τύπο.


Ο μικρότερος γιος της πριγκίπισσας Diana, αυτός που είχε συγκινήσει την υφήλιο ολόκληρη με τα κλάματα που είχε ρίξει στην κηδεία της μαμάς του, ο λίγος ασχημούλης και πάντα αυτός που ερχόταν δεύτερος, μετά τον William, σε καρδιοκατακτήσεις έχει εξελιχθεί σε έναν ατίθασο playboy που του αρέσει να δίνει και ένα χεράκι ξύλο στους φωτογράφους. Βέβαια μία ματιά να ρίξει κανείς στο βιογραφικό του και αρκεί για να περιμένει κανείς από αυτόν τα....χειρότερα.

Όταν ο Harry εμφανίστηκε με στολή των Ναζί σε πάρτι μεταμφιεσμένων, ο αντιπρόεδρος των Χριστιανοδημοκρατών της Γερμανίας, Βόλφγκανγ Μπόσμπακ, μίλησε για "κακόγουστη εμφάνιση"

Στην τρυφερή ηλικία των 17 Μαΐων, αποκαλύφθηκε από τη News of the World, πως είχε περάσει τις καλοκαιρινές του διακοπές πίνοντας μαζί με τους φίλους του τον Βόσπορο και κάτι παραπάνω σε τοπική pub στο Highgrove και καπνίζοντας μαριχουάνα. Όταν το προσωπικό του μαγαζιού τον κάρφωσε στον Κάρολο, ο Harry ζήτησε συγγνώμη και υποσχέθηκε να κόψει τα αρωματικά ναρκωτικά και τις καταχρήσεις. Κάτι που φυσικά ΔΕΝ έκανε, τουλάχιστον όσο αφορά το αλκοόλ. Να πούμε όμως ότι αν πίνεις από τα 12, όπως ο Harry, είναι κομματάκι δύσκολο.

Μερικά χρόνια, όχι πολλά - μόλις έξι, κυκλοφόρησε ένα βίντεο του Harry, όπου τον δείχνει να σνιφάρει βότκα από τη μύτη ενώ βρισκόταν σε διακοπές με την πρώην του Chelsy Davy. Σούσουρο και πάλι προκλήθηκε στο παλάτι του Μπάκιγχαμ και γιατροί έσπευσαν να προειδοποιήσουν πώς το vodka sniffing βλάπτει σοβαρά την υγεία και μπορεί ακόμα και να σε στείλει να δεις πώς φυτρώνουν τα καρότα.

Μιας όμως και μιλήσαμε για γυναίκες, το παλικάρι μας είναι και μέγας κυνηγός, κυρίως πλατινέ, κορασίδων. Ο φακός τον έχει συλλάβει ουκ ολίγες φορές να φλερτάρει και να μπαλαμουτιάζεται, αν και φρεσκοχωρισμένος να βγαίνει από κλαμπ με γραμμένο τηλέφωνο στην παλάμη του και πολλές είναι αυτές που έχουν πει ότι δεν διστάζει να κάνει τα πάντα για να σε ρίξει στο κρεβάτι του (η Catherine Davies, μία δευτεράτζα ριαλιτοπερσόνα και 13 χρόνια μεγαλύτερη του είχε "εκμυστηρευτεί" σε άνθρωπο του περιβάλλοντός της ότι ο πρίγκιπας είχε στείλει δύο φορές τον σοφέρ του μέσα σε μία εβδομάδα για να την παραλάβει και να την πάει σε αυτόν).

Στην τρυφερή ηλικία των 17 Μαΐων, αποκαλύφθηκε πως είχε περάσει τις καλοκαιρινές του διακοπές πίνοντας μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και καπνίζοντας μαριχουάνα

Είμαστε σίγουροι πως αν η Cindy Lauper έγραφε σήμερα το άσμα "Girls Just Wanna Have Fun", σίγουρα θα το άλλαζε σε Harry Just Wanna Have Fun.

Ωστόσο, δεν ήταν όλα τα σκάνδαλα με τον τζίντζερ Harry τόσο ρόδινα. Δύο γκάφες του έκαναν κόκκινα από ντροπή ακόμα και τα fish & chips.

Η πρώτη ήταν όταν ο Harry εμφανίστηκε με στολή των Ναζί σε πάρτι μεταμφιεσμένων. Για "κακόγουστη εμφάνιση" μίλησε ο αντιπρόεδρος των Χριστιανοδημοκρατών της Γερμανίας Βόλφγκανγ Μπόσμπακ, ενώ αρκετοί συνάδελφοί του ζήτησαν την απαγόρευση σε πανευρωπαϊκό επίπεδο όλων των ναζιστικών συμβόλων. Ο Harry από την πλευρά του ζήτησε συγνώμη και σε γραπτή του δήλωση τόνισε ότι επρόκειτο για "ατυχή επιλογή κοστουμιού".

Για ατυχή επιλογή χαρακτηρισμού όμως, παρ' ολίγο να γίνει νούμερο ένα στόχος τρομοκρατών και να δημιουργηθεί και διπλωματικό επεισόδιο. Τι έκανε; Απλά αποκάλεσε «πάκι» -υποτιμητικός όρος για τους Πακιστανούς- έναν Ασιάτη συνάδελφο του στον στρατό.

Μα είναι τρελός αυτός ο γαλαζοαίματος.
πηγή
planet-greece
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ