2012-08-26 16:33:42
Φωτογραφία για «Παναθηναϊκή Συμμαχία» κατά διαιτησίας
Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας του Παναθηναϊκού στο ματς με τον Λεβαδειακό εξέδωσε η «Παναθηναϊκή Συμμαχία», ζητώντας από τον Ολυμπιακό να σταματήσει τη μαύρη προπαγάνδα.

Τα όργανα άρχισαν από νωρίς στο φετινό πρωτάθλημα. Μόλις στην 1η αγωνιστική. Η «Παναθηναϊκή Συμμαχία» με μια καυστική ανακοίνωση χαρακτηρίζει απαράδεκτη και προκλητική τη συμπεριφορά των βοηθών και υποκριτική τη στάση του διαιτητή μετά το γκολ του «τριφυλλιού» στον εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό, ενώ με υστερόγραφο ζητά από τον Ολυμπιακό να σταματήσει την προπαγάνδα σε βάρος του Παναθηναϊκού.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Είναι σαφές ότι οι επιφυλάξεις του Παναθηναϊκού για το επίπεδο και την ανεξαρτησία της διαιτησίας επιβεβαιώνονται. Η προκλητική και απαράδεκτη συμπεριφορά των βοηθών, αλλά και η υποκριτική στάση του διαιτητή από τη στιγμή που προηγήθηκε ο Παναθηναϊκός, δείχνουν ξεκάθαρα πως από την πρώτη αγωνιστική άρχισαν τα όργανα. Συνεχή ανάποδα φάουλ τα οποία έκλειναν την ομάδα μας πίσω στην περιοχή της.


Στραβά μάτια σε ξεκάθαρα και σκληρά μαρκαρίσματα των αντιπάλων. Κακή εφαρμογή του οφσάιντ, με αποκορύφωμα τη φάση του Σισοκό που θύμισε το περίφημο ‘κάλυπτα και εγώ τον Κατσουράνη’ στο Καραϊσκάκη και τέσσερις τραβηγμένες από τα μαλλιά κίτρινες κάρτες στους ποδοσφαιριστές μας ήταν το πρώτο μήνυμα του συστήματος. Δηλαδή με ‘μικροχειρουργική’ η διαιτησία κατάφερε να αλλάξει τη ροή του αγώνα, όχι όμως και το αποτέλεσμα.

Κι όλα αυτά ενώ ήδη η μεθόδευση της καθόδου του υπεύθυνου για τους καταρτισμούς των πινάκων, κ. Σαρρή, στις εκλογές της ΕΠΟ δημιουργεί τεράστια ερωτηματικά και ανησυχία στην αρχή του πρωταθλήματος.

ΥΓ: Καλά θα κάνει ο Ολυμπιακός να σταματήσει τη μαύρη προπαγάνδα στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού και να προσέξει περισσότερο τις εκκρεμότητες που έχει με τη δικαιοσύνη…».

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ