2012-03-18 11:24:02
Φωτογραφία για ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ: ΕΚΠΤΩΣΗ 70%
Η γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή θεωρείται απαραίτητο προσόν στην αγορά εργασίας, καθώς όλες σχεδόν οι προσφερόμενες θέσεις εργασίας προαπαιτούν τη γνώση χειρισμού εφαρμογών γραφείου. Εξίσου απαραίτητη είναι και η σχετική πιστοποίηση.

Τα κέντρα ξένων γλωσσών Ευρωδιάσταση δίνουν τη δυνατότητα στους χιλιάδες σπουδαστές τους, είτε ενεργούς είτε παλιότερους, να παρακολουθήσουν ένα πλήρες πρόγραμμα εκμάθησης χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή στην «Ευρωδιάσταση Πληροφορική» με έκπτωση 70%.

Τα κέντρα εκμάθησης πληροφορικής «Ευρωδιάσταση Πληροφορική», εξειδικευμένα στην εκπαίδευση ενηλίκων με περισσότερους από 10.000 σπουδαστές στο ενεργητικό τους, προσφέρουν τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να μάθει τα προγράμματα εφαρμογών γραφείου σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, μέσω ταχύρυθμων προγραμμάτων. Τα προγράμματα που παρέχει η «Ευρωδιάσταση Πληροφορική» είναι διάρκειας 2-3 εβδομάδων έως 2 μηνών, και αρχίζουν κάθε μήνα.


Επίσης, τα κέντρα «Ευρωδιάσταση Πληροφορική» είναι πιστοποιημένα εξεταστικά κέντρα και διενεργούν εξετάσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα. Έτσι, δίνεται η δυνατότητα στους σπουδαστές να λάβουν μέρος στις εξετάσεις πιστοποίησης αμέσως μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων κάθε θεματικής ενότητας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προσφορά είναι και μεταβιβάσιμη, σε πρόσωπο επιλογής του δικαιούχου.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στα τηλέφωνα 210-330.30.32, 210-59.01.888, 210-6000.170 ή να επισκεφθούν την Ευρωδιάσταση Πληροφορική (Χαλκοκονδύλη 9 στην Αθήνα, Ιερά Οδός 197 στο Αιγάλεω, Μεσογείων 427 στην Αγία Παρασκευή). Η πρόσβαση στην Ευρωδιάσταση Πληροφορική είναι εύκολη από τις περισσότερες περιοχές της Αττικής, είτε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς είτε με ιδιωτικά μεταφορικά μέσα, επομένως, σε οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας και αν μένουν οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επωφεληθούν από τη σημαντική αυτή προσφορά.

www.eurodiastasi.gr/computerstudies
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ