2012-08-28 14:15:03
Φωτογραφία για Μεγάλη πυρκαγιά σε εξέλιξη στο Κορωπί
Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε έπειτα από υπεράνθρωπες προσπάθειες της Πυροσβεστικής η πυρκαγιά στο Κορωπί... που ξέσπασε τα ξημερώματα της Τρίτης. Η φωτιά καίει στη θέση Κιάφα, και στο σημείο έχει σπεύσει ισχυρή δύναμη με 45 πυροσβέστες και 15 οχήματα.

Οι πληροφορίες λένε ότι η φωτιά καίει σε έκταση όπου δεν υπάρχουν κοντά σπίτια, ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η πυρκαγιά άρχισε από τον καταυλισμό των Ρομά στην περιοχή, όπου αθίγγανοι έκαιγαν λάστιχα αυτοκινήτων.Συνολικά καίνε σε όλη τη χώρα 15 πυρκαγιές. Υπάρχει δυστυχώς σοβαρή αναζωπύρωση στην Κύμη της Εύβοιας, ενώ υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στο Λαϊνάκι Λευκάδας, όπως και η δασική πυρκαγιά στη Μεγάλη Κερασιά, στην Καλαμπάκα.

Επίσης πυρκαγιά ξέσπασε σε χορτολιβαδική έκταση στην Εράτυρα του Δ. Βοΐου στο Ν. Κοζάνης. Στο σημείο επιχειρούν 12 πυρoσβέστες με 6 οχήματα, 16 άτομα πεζοπόρο και 1 ελικόπτερο.

Νωρίτερα υπό μερικό έλεγχο τέθηκαν οι πυρκαγιές στα Λυκόχια Μεγαλόπολης και στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής, καθώς επίσης η πυρκαγιά στη Μεταμόρφωση Πύλου.

Συν τοις άλλοις, πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην περιοχή Αγία Κυριακή του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας. Στην περιοχή επιχειρούν δέκα πυροσβέστες με πέντε οχήματα και ένα αεροσκάφος.
newpost.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ