2012-08-28 15:09:49
Φωτογραφία για Ματς με 22 Έλληνες μετά από... 23 χρόνια!
Πανιώνιος και Άρης έγραψαν ιστορία στην πρεμιέρα της Super League καθώς παρατάχτηκαν με 11άδες που είχαν μόνο Έλληνες Πριν από 23 η χρόνια η τελευταία φορά που δεν υπήρχε ξένος στο ξεκίνημα αγώνα!Τελικά η οικονομική κρίση έχει και τα καλά της στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ένα από αυτά το παρακολουθήσαμε στην αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Άρη το βράδυ της Δευτέρας, στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 1ης αγωνιστικής.

Σε αντίθεση με προηγούμενα χρόνια όπου θα βλέπαμε π.χ στο συγκεκριμένο ζευγάρι οι ξένοι παίκτες να είναι περισσότεροι στο χορτάρι από τους Έλληνες, φέτος έγινε το απίστευτο, με τις δύο ομάδες να εμφανίζουν δύο ενδεκάδες που αποτελούνταν 100% από γηγενείς ποδοσφαιριστές.

Το εκπληκτικό μάλιστα είναι πως η τελευταία φορά που συνέβη κάτι ανάλογο σε παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος ήταν στις 15 Οκτωβρίου 1989 σε ένα ματς Ξάνθη-Πανιώνιος για την 5η αγωνιστική της σεζόν 1989-1990 που βρήκε νικητές τους Θρακιώτες με 1-0.


Μοναδική διαφορά σε σχέση με εκείνο το ματς είναι πως στο Ξάνθη-Πανιώνιος ήταν Έλληνες ακόμα και οι έξι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν ως αλλαγή ενώ στο Πανιώνιος-Άρης μπήκαν ως αλλαγή 5 Έλληνες και ο Οκόγιε του Πανιωνίου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανιώνιος (Ελευθερόπουλος): Γιαννακόπουλος, Σπυρόπουλος, Λαμπρόπουλος, Κουλουχέρης, Κούρος, Μενδρινός (67' Ανδράλας), Ρόβας, Γουνδουλάκης (89' Αυλωνίτης), Ντούνης (62' Οκόγιε), Καμπάνταης, Αραβίδης

Άρης (Κατσαβάκης): Βελλίδης, Γιαννίτσης (63' Τσουκάνης), Παντίδος, Παπαζαχαρίας, Ασλανίδης (37' Νταμαρλής), Παπαστεριανός, Τριανταφυλλάκος, Σουνάς (74' Οικονομόπουλος), Καζναφέρης, Καπετάνος, Γιαννιώτας
sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο... ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΣΤΟ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο... ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΣΤΟ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ