2012-08-30 10:38:03
Φωτογραφία για Λουκέτο στους δήμους Πατρέων και Δυτικής Αχαΐας - Ξεκινούν οι κινητοποιήσεις
Στην Αχαΐα, οι Δήμοι Πατρέων και Δυτικής Αχαΐας, σήμερα θα είναι κλειστοί, συμμετέχοντας στην κινητοποίηση που αποφάσισε η ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας ως πρώτο βήματα στα πέντε που ακολουθούν βάσει της απόφασης της γενικής συνέλευσης.

«Κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου για τη λειτουργία των δήμων, λόγω των νέων περικοπών, με τις οποίες οι δήμοι οδηγούνται με μαθηματική ακρίβεια σε παύση πληρωμών και αναστολή της λειτουργίας υπηρεσιών βασικών για τους πολίτες», δηλώνει ο δήμαρχος Δυτ. Αχαΐας, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος.

«Στέλνουμε ένα ισχυρό μήνυμα προς την Κυβέρνηση και τους Τροϊκανούς, προκειμένου να αντιληφθούν το μέγεθος και την έκταση των προβλημάτων», τονίζει ο δήμαρχος Ερυμάνθου, Θάνος Καρπής.

Από την πλευρά του, ο αρμόδιος υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης, μίλησε για εισροή μέχρι το τέλος του έτους, στα ταμεία των δήμων, 204 εκατ. ευρώ από παρακρατηθέντες φόρους, αλλά και του ποσού των 299 εκατ. που αφορούν επιπλέον αναπτυξιακά έργα. Γνωστοποίησε, επίσης, ότι με κοινή απόφαση του υπουργείων Εσωτερικών και Οικονομικών, θα υπάρξει ρύθμιση των χρεών των υπερχρεωμένων δήμων και έκανε λόγο για 90 εκατ. ευρώ που θα ανακουφίζουν τους δήμους κάθε χρόνο.
pelop.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο εγκέφαλός μας την ώρα του sex
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο εγκέφαλός μας την ώρα του sex
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ