2012-03-18 15:47:09
Φωτογραφία για MIXEΛΑΚΗΣ: ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΨΗΦΙΖΕΙ ΝΕΟ ΗΓΕΤΗ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΛΤΣΧΑΪΜΕΡ
«Η νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ οφείλει να πάρει, άμεσα, ξεκάθαρη θέση. Το γεγονός ότι αναδεικνύεται, σήμερα, παγκόσμια ημέρα του , Αλτσχάϊμερ ας μη νομίσει ότι επηρεάζει τη μνήμη και την κρίση του λαού». Αυτό δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ με αφορμή τις νέες αποκαλύψεις σχετικά με το έλλειμμα του 2009.

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Μιχελάκης, αναφερόμενος στις αποκαλύψεις του πρώην επικεφαλής της Στατιστικής Υπηρεσίας κ. Μ. Κοντοπυράκη (συνέντευξη στην εφημερίδα Real News) και τα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι ο τότε υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου εξέταζε διαφορετικά σενάρια για το έλλειμμα του 2009, καθώς και στις σχετικές δηλώσεις του κ. Γ. Παπακωνσταντίνου είπε χαρακτηριστικά:

Μιας ώρας υπουργός ο κ. Παπακωνσταντίνου, χωρίς καν να έχει δει τα στοιχεία για το έλλειμμα του 2009, δήλωνε ότι θα τα αλλάξει και εξέταζε εντελώς διαφορετικά σενάρια.

Αυτό και μόνο αρκεί για να επιβεβαιώσει τις καταγγελίες της Νέας Δημοκρατίας ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ "φούσκωσε" σκόπιμα και αυθαίρετα το έλλειμμα.

Πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, που προκάλεσε καταστροφικές επιπτώσεις στην οικονομία, αδυναμία δανεισμού και προσφυγή της χώρας στο ΔΝΤ.

Η συγκρότηση, αμέσως μετά τις εκλογές - όπως δεσμεύτηκε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς - μιας και μόνο Εξεταστικής Επιτροπής, η οποία να διερευνήσει το "πώς φτάσαμε στο μνημόνιο", είναι επιβεβλημένη».

Σ.Σ.Καλά όλα αυτά κ. εκπρόσωπε της ΝΔ, αλλά μίας και αναφέρεστε στην παγκόσμια ημέρα του Αλτσχάϊμερ, μην ξεχνάτε ότι ο στενός συνεργάτης του Α. Σαμαρά και διευθυντής του γραφείου τύπου της ΝΔ αμείβεται με τον προκλητικό για τις μέρες μας, μισθό των 8.000 ευρώ το μήνα!

Ο κατά τα άλλα συμπαθής και αξιότιμος κύριος Μουρούτης, που κόπτεται κι αυτός για τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους που η συγκυβέρνηση τους έχει «εξοντώσει», εισπράττει το… ευτελές ποσό των 8000 ευρώ το μήνα!!!

Όπως γράφει στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ το «Πρώτο Θέμα» ο στενός συνεργάτης του προέδρου της ΝΔ αμείβεται με 8000 ευρώ μικτά το μήνα για τις υπηρεσίες του.

«Οι ετήσιες μικτές αποδοχές του κ. Μουρούτη ο οποίος μισθοδοτείται με ειδικότητα «Λοιποί υπάλληλοι γραφείου», ανέρχονται, στα 112.499,80 ευρώ, ενώ κατά τον περασμένο Δεκέμβριο πήρε Δώρο Χριστουγέννων 8.333,20 ευρώ.»

Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι οι μισθοί στον δημόσιο τομέα πετσοκόβονταν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, ο ίδιος είδε το μηνιάτικό του να παραμένει σταθερό, αφού λάμβανε 8.000 ευρώ τον μήνα και κατά το 2010, όταν για τις 256 ημέρες εργασίας του στη Νέα Δημοκρατία έλαβε συνολικά 103.875,90 ευρώ».

Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε, μέρα που είναι δηλαδή.  
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ