2012-08-31 17:20:03
Φωτογραφία για Τους ήρωες αστυνομικούς της ΥΚΑΝ επισκέφθηκε στο νοσοκομείο ο Ομήρου
Ο πρόεδρος της Βουλής των αντιπρόσωπων Γιαννάκης Ομήρου επισκέφτηκε σήμερα το πρωί τους τρεις αστυνομικούς της υπηρεσίας καταπολέμησης ναρκωτικών που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Οι τρεις αστυνομικοί μαζί και με τέταρτο συνάδελφο τους που συντόνιζε την επιχείρηση από την παραλία έσωσαν από βέβαιο πνιγμό ζευγάρι αλλοδαπών που κινδύνευε να πνιγεί στην πολύ επικίνδυνη λόγο ισχυρών ρευμάτων παραλία στην περιοχή Τάφοι των Βασιλέων.

Ο κ.Ομηρου που συνοδευόταν από τον Βουλευτή της ΕΔΕΚ Πάφου Φειδία Σαρικα και άλλα τοπικά στελέχη, τόνισε ότι θεώρησε καθήκον του να επισκεφτεί τους αστυνομικούς και να τους συγχαρεί αφού με αυτοθυσία διέσωσαν από πιθανό βέβαιο πνιγμό τους δυο αλλοδαπούς. Τέτοιες πράξεις αυτοθυσίας, φιλαλήθειας ,αλληλεγγύης και ανθρωπισμού πρέπει να εξαίρονται όπως είπε και να αποτελούν παράδειγμα για ολόκληρη την Κυπριακή κοινωνία. Γι'αυτό κατέληξε και η πολιτεία έχει χρέος να επαινεί δημοσίως και να εξάρει αυτές τις πράξεις όπως είπε συγχαίροντας ταυτόχρονα την αστυνομία και ιδιαίτερα την ΥΚΑΝ για τον τρόπο διαπαιδαγώγησης και καθοδήγησης των μελών της δύναμης.


Ο διοικητής της ΥΚΑΝ Γαβριήλ Γαβριήλ που επισκέφτηκε επίσης τους άνδρες του επαρχιακού κλιμακίου τόνισε ότι η επίσκεψη του προέδρου της Βουλής των Αντιπρόσωπων φανερώνει το βάρος, όπως είπε, της δουλειάς που έχουν κάνει. Διαβεβαίωσε επίσης ότι η ΥΚΑΝ θα συνεχίσει τον πόλεμο της κατά των ναρκωτικών αλλά δεν θα σταματήσει να προσφέρει στην πολιτεία και όπου αλλού χρειάζεται.

Στο μεταξύ σε κλείσιμο της παραλίας στη περιοχή Τάφοι Των Βασιλέων επιμένει ο δημοτικός σύμβουλος Πόλυς Πολυδώρου. Ο κ .Πολυδωρου χαρακτηρίζει αντιφατική την αναφορά της επαρχιακής διοίκησης ότι δεν μπορεί να κλείσει η παραλία επειδή δεν είναι παραλία λουομένων τη στιγμή που όπως είπε δίνουν άδειες για έργα στην περιοχή εκεί. Η συγκεκριμένη παραλία, είπε, έπρεπε να είχε ήδη κλείσει. Το κλείσιμο της παραλίας στην περιοχή Τάφοι των Βασιλέων είναι υψίστης σημασίας, ανέφερε, σημειώνοντας πως «αν θέλουμε να είμαστε υπεύθυνοι ως Δήμος, ως αρχή της πόλης αλλά και σαν Επαρχιακή διοίκηση θα πρέπει να μετακινηθούμε και η όποια ποντιοπιλατική στάση από εδώ και μπρός να μην γίνει αποδεκτή από κανένα».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ