2012-08-31 20:46:12
Φωτογραφία για «Συμμαχία» vs διαιτησίας!
Λίγες ώρες πριν από την σέντρα του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, η Παναθηναϊκή Συμμαχία κρατάει... ψηλά τους τόνους και με ανακοίνωση της αναφέρεται στην διαιτησία αφήνοντας αιχμές!

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος σημαδεύτηκε από κακές διαιτησίες τόσο στη Λιβαδειά όσο και στη Βέροια. Ειδικότερα στο δεύτερο ματς ο βοηθός διαιτητή, Στέλιος Τσολάκης, ακύρωσε πεντακάθαρο γκολ των γηπεδούχων, διαμόρφωσε με την υπόδειξή του αυτή το αποτέλεσμα και εν τέλει παραπέμφθηκε στο πειθαρχικό του όργανό.

Εν όψει της δεύτερης αγωνιστικής ήδη ακούγονται και γράφονται πολλά και υπάρχουν χαρακτηριστικές αναφορές τόσο στη εφημερίδα Η ΠΡΑΣΙΝΗ όσο και στο site leoforos.gr.

Σύμφωνα με αυτά, αφενός ο κ. Σιδηρόπουλος (Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα) δεν έχει να επιδείξει και το καλύτερο παρελθόν στα σφυρίγματά του και αφετέρου ο κ. Δημητρόπουλος (Ολυμπιακός – Λεβαδειακός) είναι ο διαιτητής στον οποίο είχε ασκηθεί δύο φορές ποινική δίωξη για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων και η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ τον «επιβράβευσε» με την προαγωγή του στη Σούπερ Λίγκα.

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία παραμένει καλόπιστη και θέλει να πιστεύει ότι οι διαιτητές θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων».

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το PAOK Junior Basketball Program
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το PAOK Junior Basketball Program
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ