2012-08-31 20:52:43
Φωτογραφία για ΒΕΝΓΚΕΡ : ΥΠΟΤΙΜΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Οι Ερυθρόλευκοι νίκησαν καθαρά την Αρσεναλ και της δημιούργησαν μεγάλα προβλήματα στο Emirates σύμφωνα με τον Βενγκέρ. Ο Αλσατός παραδέχθηκε ότι «υποτιμήσαμε τον Ολυμπιακό».

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν αντιμετωπίσει τους Gunners δύο φορές τα τελευταία τρία χρόνια και φέτος θα τεθούν ξανά αντιμέτωποι στους ομίλους του Champions League. Ο Αλσατός μίλησε για τους αγώνες με την ελληνική ομάδα και έκανε σαφές ότι κάθε άλλο παρά καλή ανάμνηση έχει.

«Πέρυσι ο Ολυμπιακός πέτυχε σε βάρος μας μία καθαρή νίκη και στο παρελθόν τον είχαμε υποτιμήσει κάπως. Και στο Emirates μας είχε δημιουργήσει προβλήματα. Νικήσαμε πολύ δύσκολα, οπότε και πλέον γνωρίζουμε πως είναι καλή ομάδα».

Ο τεχνικός της Αρσεναλ μίλησε επίσης για τους άλλους δύο αντιπάλους που θα βρει μπροστά της στα γκρουπ της κορυφαίας διοργάνωσης. «Ξεκινάμε με την Μονπελιέ, μια ομάδα που διαθέτει δύσκολη και παθιασμένους φιλάθλους. Είμαι σίγουρος πως οι παίκτες της θα δώσουν βάση στο Champions League και θα είναι σημαντικό να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτό το ματς. Η Σάλκε είναι πάντα ένα δυνατό σύνολο και εξαιρετικά δημοφιλής στη Γερμανία, αφού έχει πολλούς φιλάθλους. Σε αυτή τη χώρα οι άνθρωποι ζουν για το ποδόσφαιρο, οπότε σίγουρα θα είναι επίσης δύσκολος αγώνας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ