2012-08-31 20:51:03
Φωτογραφία για Το νέο έμβλημα του ΠΑΣΟΚ θα παρουσιάσει ο Ευ. Βενιζέλος στην επέτειο της 3ης Σεπτέμβρη
Εκδήλωση για την 38η επέτειο της Διακήρυξης της 3ης του Σεπτέμβρη πραγματοποιεί το ΠΑΣΟΚ, την ερχόμενη Δευτέρα, στη σκιά της αντιπαράθεσης που έχει ξεσπάσει με τον ΣΥΡΙΖΑ που διοργανώνει εκδήλωση την ίδια ημέρα στη Νίκαια.

Στην εκδήλωση, που θα γίνει στο Μουσείο Μπενάκη, στις 19:30 το βράδυ θα παρουσιαστεί το ανανεωμένο έμβλημα του ΠΑΣΟΚ.

Η ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, αναμένεται ότι θα έχει ιδεολογικό χαρακτήρα και θα έχει αναφορές στα συνθήματα της ιδρυτικής πράξης του Κινήματος σε συνδυασμό με τη σημερινή συγκυρία και πραγματικότητα

Την ίδια ημέρα, εκδήλωση με συνθήματα που έχουν συνδεθεί με το ΠΑΣΟΚ και ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα προγραμματίζει και ο ΣΥΡΙΖΑ. Η κίνηση αυτή προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις της Ιπποκράτους, η οποία κάνει για «σοβαρό ατόπημα της Κουμουνδούρου».

Στο σχετικό διαφημιστικό φυλλάδιο, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται ως η «δημοκρατική παράταξη» της Αριστεράς, ενώ ομιλητές είναι ένα παραιτηθέν μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ (Νίνα Κασιμάτη) και ένα πρώην ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ (Μενέλαος Γκίβαλος).


Επίσης, στην αφίσα παρουσιάζεται το σύνθημα «Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία, Κοινωνική Απελευθέρωση», που είναι συνδεδεμένο με τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Ανακοίνωση της Αριστερής Πρωτοβουλίας

«Λέξεις, οράματα και επιλογές αποκτούν και σήμερα μια απίστευτη ταύτιση με τις εξελίξεις, κάνοντας αναγκαία και επιτακτική την προσαρμογή και όχι την μετάλλαξή τους», υποστηρίζει η Αριστερή Πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ, σε ανακοίνωσή της με αφορμή την 38η επέτειο από τη διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη και σημειώνει ότι η αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ αποτελεί όρο επιβίωσης.

Σε αυτό το πλαίσιο, ζητάει «οργανωτική και πολιτική αναγέννηση, χωρίς αποκλεισμούς και κινητοποίηση όλων των δυνάμεών του», καθώς επίσης και «Συνέδριο δημοκρατικό και εκλογή όλων των οργάνων».

sofokleous10.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ