2012-08-31 20:56:07
Φωτογραφία για ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ ΓΙΑ... ΟΛΑ!
Μεταγραφές για τον Ολυμπιακό τέλος!

Αυτό ξεκαθάρισε με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς τονίζοντας ότι η διοίκηση είχε διάθεση για οικονομική υπέρβαση, έκανε ό, τι έπρεπε για να ενισχυθεί η ομάδα με σπουδαίο παίκτη αλλά η οικονομική κρίση καθιστά μη-ελκυστικό το ελληνικό πρωτάθλημα.

Στάθηκε αναλυτικά στις περιπτώσεις που, όντως, απασχόλησαν τους Πειραιώτες και επισήμανε ότι το υπάρχον ρόστερ αξίζει την εμπιστοσύνη και την στήριξη όλων.

Ο Κώστας Καραπαπάς, τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είναι και θα παραμείνει μία οικογένεια και ότι δεν πρόκειται, παρά την προσπάθεια ορισμένων, να δημιουργηθεί κλίμα εσωστρέφειας σε κανένα επίπεδο.

Επιπλέον, μίλησε για τις υποθέσεις Μιραλάς και αντι-Μιραλάς, Μέλμπεργκ, Ορμπάιθ αλλά και τους νέους παίκτες της ομάδας που όπως η διοίκηση πιστεύει πολύ για το μέλλον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Καραπαπά στους 94,6:


Για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού:

«Ο Ολυμπιακός έχει εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για την απόκτηση ακραίου επιθετικού. Νομίζω ότι μπορούμε να μιλήσουμε και για τις περιπτώσεις ξεχωριστά, αλλά και συνολικά για να ξέρει ο κόσμος τι συμβαίνει. Είναι πολύ απλό. Ο Ολυμπιακός πράγματι προσπάθησε να κάνει κάτι εξαιρετικό, μία υπέρβαση για τα οικονομικά δεδομένα. Το είχε πει και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ότι αν υπάρχει παίκτης καλύτερος από αυτούς που έχουμε τότε θα κάνουμε υπέρβαση.

Ο Ολυμπιακός κινήθηκε για να πάρει τον Νενέ. Όπως ξέρετε είναι σούπερ σταρ, θεωρείται από τους καλύτερους στην Γαλλία. Θα στοίχιζε 4 εκατ. ευρώ τον χρόνο και 5 εκατ. θα έπαιρνε η Παρί. Το συμβόλαιο θα ήταν τριών ή τεσσάρων χρόνων. Μιλάμε για απίστευτα ποσά, προσπαθήσαμε να φτάσουμε σε υπερβάσεις που ζαλίζουν και με βάση τα δεδομένα του ελληνικού ποδοσφαίρου, δεν είναι δυνατόν να συμβούν. Ωστόσο το προσπαθήσαμε. Ο Νενέ ήταν αρνητικός στο να έρθει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η δεύτερη υπαρκτή περίπτωση είναι του Κουαρέσμα. Ήρθαμε σε συμφωνία με τον παίκτη, αν και είχε αμφιβολίες για την Ελλάδα. Όμως έχει ένα περιβάλλον από Πορτογάλους και έτσι πείστηκε. Όμως έπρεπε να σπάσει η Μπεσίκτας το συμβόλαιο του τώρα και δεν το έκανε.

Άλλη περίπτωση είναι του Ολλανδού Μπάμπελ που είχαμε συμφωνήσει με την Χοφενχάιμ πριν μείνει ο παίκτης ελεύθερος. Και ο Μπάμπελ όμως δεν ήθελε να έρθει στην Ελλάδα.

Πέμπτη περίπτωση είναι ο Κακουτά που δεν είναι στα μέτρα των άλλων ως όνομα αλλά είναι μεγάλο ταλέντο. Είχαμε συμφωνία με την Τσέλσι αλλά ο παίκτης προτίμησε να πάει στην Φίτεσε και το Άρνεμ που είναι κοντά στο σπίτι του. Ο Παρκ επίσης της Άρσεναλ είναι ένας παίκτης δεν ήθελε να ακούσει για Ελλάδα. Αυτοί είναι οι παίκτες που ο Ολυμπιακός προσπάθησε να πάρει».

Για τον λόγο που δεν προχώρησαν:

«Θέλω να καταλάβουν οι φίλοι μας ότι καμία μεταγραφή δεν κόλλησε σε οικονομικό ζήτημα. Είχαμε πει ότι πάμε για υπέρβαση. Πρέπει να μας προβληματίσει συνολικά ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο αντιμετωπίζεται ως διόλου ελκυστικό για όλους τους ποδοσφαιριστές. Ο Μασάδο για να έρθει, που είναι καλό όνομα, έγινε προσπάθεια μηνών. Η Τουλούζ απαίτησε όλα τα χρήματα μπροστά και πήρε 2,5 εκατ. ευρώ. Δεν δέχθηκε τον παραμικρό διακανονισμό για να καταλάβουμε την συνολική εικόνα».

Για τον Ενζονζί:

«Ο Ενζονζί είναι ένας παίκτης που προτάθηκε αν και αρχικά δεν πηγαίναμε για αμυντικό χαφ. Τον θεωρήσαμε καλή περίπτωση, υπήρχε αρχική συμφωνία αλλά στην συνέχεια η Μπλάκμπερν λόγω πρότασης από την Στόουκ ζήτησε 7 εκατ. ευρώ για τον παίκτη. Δεν γινόταν λοιπόν. Μην ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που έχει εκπληκτικό ρόστερ και όλοι εμπιστευόμαστε και πρέπει να το αγκαλιάσουμε. Έχουμε πάρει δέκα παίκτες, κάποιοι από αυτούς είναι ο Μασάδο και ο Γκρέκο και έχουμε και τους καλύτερους Έλληνες. Αυτό εμπιστευόμαστε και με αυτό θα προχωρήσουμε.

Βγάζει υγεία η ομάδα, είμαστε μέσα στον σχεδιασμό γιατί ο πρόεδρος είχε πει για ελληνοποίηση. Έχουμε έναν νέο προπονητή και πρέπει να είμαστε λίγο υπομονετικοί, πρέπει όλοι να βρουν τα πατήματά τους. Αν κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα να ξέρουνε ότι δεν θα μπορέσουν γιατί όλοι είμαστε μία γροθιά και μία οικογένεια».

Για το αν ο Ζαρντίμ είναι ικανοποιημένος:

«Ο προπονητής ό,τι ζητάει στον Ολυμπιακό το έχει. Οποιοσδήποτε προπονητής. Ο προπονητής ζήτησε λιγότερα από αυτά που έχει. Είναι πολύ χαρούμενος και έχει παίκτες που δεν του χωράνε καν. Είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την ποιότητα των παικτών που έχει».

Για τον αντι-Μιραλάς:

«Μία ομάδα έχει ξοδέψει έξι εκατ. και έχει πουλήσει μόνο τον Μιραλάς, καταλαβαίνετε λοιπόν τον συσχετισμό αλλά δεν θέλω να σταθώ εκεί. Η αναπλήρωση του Μιραλάς όπως βλέπετε συμβαίνει με τον Μασάδο που παίζει στις πτέρυγες αλλά και άλλους παίκτες που παίζουν στα άκρα, εξαιρετικούς παίκτες. Η αναζήτησή μας θα ήταν για έναν παίκτη καλύτερο από αυτόν που έχουμε. Η αντικατάσταση του Μιραλάς έγινε στο τέλος γιατί έγινε στο τέλος και η μεταγραφή του. Δεν είναι απλό να κάνεις μία μεταγραφή. Δεν γίνεται από την μία μέρα στην άλλη»

Για τον Μέλμπεργκ:

«Ο Μέλμπεργκ είχε εξαιρετική προσφορά από τον Ολυμπιακό. Δεν δέχθηκε γιατί θεώρησε ότι θα έβρισκε καλύτερη, δεν έγινε κάτι τέτοιο και πήγε στην Β΄Ισπανίας με λιγότερα λεφτά. Επίσης καταλαβαίνετε ότι ο Ολυμπιακός είχε σχεδιάσει να έχει τον Αβραάμ. Κανείς δεν είχε υπολογίσει τον τραυματισμό του αρχηγού μας.

Για το αν υπάρχει προοπτική για την απόκτηση ελεύθερου παίκτη:

«Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει αυτή η προοπτική, στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις αλλά δεν θέλω να δημιουργείται η προσδοκία. Γι’ αυτό βγήκα και εδώ να τα πούμε. Η θέση μας είναι να πάμε στο Καραϊσκάκη όλοι για την νίκη με τον Λεβαδειακό. Έχουμε καταπληκτικό ρόστερ, με πολλούς παίκτες που θα λάμψουν στην συνέχεια. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη σε προπονητή και παίκτες. Όλοι δίπλα στην ομάδα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ