2012-09-01 02:01:26
Φωτογραφία για 39χρονος πατέρας έχει μετατρέψει κοντέινερ σε σπίτι...
O Craig Farmer φαίνεται πως βρήκε τη λύση, στο αδιέξοδο της οικονομικής κρίσης. Όπως φαίνεται δεν μπορούσε να τα βγάλει πέρα, με τα... οικονομικά του και έτσι αποφάσισε να μείνει σε ένα κοντέινερ.

Συγκεκριμένα ο 39χρονος έχει μετατρέψει ένα κοντέινερ σε ένα "ζεστό" σπίτι, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. Μάλιστα μέσα σε αυτό έχει βάλει ηλεκτρικό ρεύμα, υδραυλικές εγκαταστάσεις, αλλά και κουζίνα. Ωστόσο το θέμα φαίνεται να έχει απασχολήσει τους τοπικούς φορείς της Οξφόρδης και πλέον κινδυνεύει με έξωση, καθώς το συγκεκριμένο "σπίτι" δεν βρίσκεται μέσα στα πλάνα... Ο Craig Farmer για να κατοικεί σε αυτό πληρώνει μόλις 40 λίρες την εβδομάδα, όταν το μέσο όρο ενοίκιο στη συγκεκριμένη πόλη είναι 891 λίρες το μήνα!

Πάντως το σίγουρο είναι πως όποιος κοιτάει το κοντέινερ από έξω δεν βλέπει σε καμία περίπτωση μια κατοικία, ενώ όταν δει το εσωτερικό του μέρος, δεν μπορεί να καταλάβει πως βρίσκεται σε ένα κοντέινερ... Ας ελπίσουμε να βρει τη λύση και να μην αναγκαστεί να εγκαταλείψει την κατοικία του... Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν, από την ομολογουμένως έξυπνη πατέντα του 39χρονου...
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ