2012-09-01 23:18:08
Φωτογραφία για Στο άρπα-κόλλα η ψήφιση των νέων μέτρων
Εντός του δεύτερου δεκαπενθημέρου του Σεπτεμβρίου προτίθεται, σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση να φέρει προς ψήφιση... με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, το νέο πακέτο μέτρων, ύψους 11,6 δισ. ευρώ.

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς επιθυμεί η Αθήνα να έχει δώσει τα δείγματα γραφής που ζητούν οι εταίροι πριν από το Eurogroup της 8ης Οκτωβρίου, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την εκταμίευση της δόσης των 31,5 δισ. ευρώ, αλλά και ο ίδιος να έχει μεγαλύτερα περιθώρια διαπραγμάτευσης στη σύνοδο κορυφής της Ε.Ε. που ακολουθεί στα μέσα του ίδιου μήνα.

Τα ασφυκτικά χρονικά περιθώρια εντός των οποίων καλείται να κινηθεί η κυβέρνηση περιέγραψε ο κ. Σαμαράς και κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, καλώντας τα μέλη του να επιταχύνουν τους ρυθμούς υλοποίησης του κυβερνητικού έργου.

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός αναγνώρισε ότι τα επερχόμενα μέτρα εμπεριέχουν «δύσκολες, δυσάρεστες και επώδυνες, αλλά αναγκαίες αποφάσεις», αλλά διαβεβαίωσε πως σε δύο χρόνια η εικόνα της Ελλάδος θα είναι εντελώς διαφορετική. Επίσης, ο κ. Σαμαράς υπογράμμισε πως δεν πρόκειται να υπάρξουν άλλα μέτρα, ενώ το πακέτο των 11,6 δισ. θα συνοδευτεί από πολιτικές ανάκαμψης.

http://dailynews24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ