2012-09-01 23:39:22
Φωτογραφία για Λυπήσου μας άνθρωπέ μου...
"Τι δουλειά έχει η μπάλα με όλα αυτά;. Πως σοβάρεψε το πράγμα και μπήκαν οι διαδικτυακές ανακοινώσεις στην ζωή μας, θα πρέπει να μας απασχολήσει". Γράφει ο Π. Διαμαντόπουλος.

Κάθομαι τόσο καιρό και παρατηρώ. Και υπομένω... Να δω που θα πάει αυτό το πράγμα! Η νέα μόδα που μπήκε στο ποδόσφαιρό μας, είναι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και την έβαλε αποκλειστικά και μόνο, ένας άνθρωπος Είναι πάρα μα πάρα πολύ άσχημο να κάθεσαι και να ασχολείσαι με πράγματα εκτός τεσσάρων γραμμών. Χάνεις την ουσία, χάνεις την ευχαρίστηση. Όμως καμιά φορά και η υπομονή ξεχειλίζει. Νομίζω ότι στους δέκα οι... δώδεκα θα συμφωνήσετε μαζί μου.

Κι ενώ λοιπόν, θα 'ταν πιο φρόνιμο να κάνουμε βρε αδερφέ και μια αναλυσούλα για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού που δεν έγιναν, για το τι θα κάνει τώρα ο προπονητής, για το αν κινδυνεύει πραγματικά από κάποιον στην Σούπερ Λίγκα, είμαστε υποχρεωμένοι να ασχοληθούμε με τον άνθρωπο που ξημεροβραδιάζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Και επειδή θα βρεθεί σίγουρα έστω ένας να πει "μα μην ασχολείστε και δίνετε αξία", απαντάω από τώρα: Όχι καλέ μου φίλε δεν γίνεται να μην ασχοληθείς. Γιατί εδώ θύμα είναι η μπαλίτσα. Το ποδόσφαιρο.

Τελειώνει ένα ματς, έχει μπει μια γκολάρα συγκλονιστική και ο άνθρωπος αυτομάτως μιλάει για "εγκληματικές οργανώσεις" και άλλα τέτοια. Εκτός αν έβλεπε καμιά ταινία και επηρεάστηκε...

Λοιπόν, τα γράφω μια φορά και δεν επαναλαμβάνομαι: Το tweet  το οποίο ομολογώ ότι δεν γνωρίζω καλά, είναι ένα σύστημα, όπου γράφεις μια εξυπνάδα, ατάκα, μπαρούφα ή κάτι σωστό και σε "ακολουθούν".

Λέγεται μάλιστα, ότι οι διάσημοι μέσω αυτού του συστήματος, λένε και που βρίσκονται. Θα μπορούσε λοιπόν να γράφει "είμαι στην εξέδρα, τρώω πατατάκια". Ή κάτι άλλο: "Είμαι σε μια ακαδημία ποδοσφαίρου να μάθω τι είναι το άθλημα".

Το Facebook και όλα τα συναφή, είναι να βρεις κανά φίλο, να πεις καμιά βλακεία να περάσει η ώρα,να βρεις καμιά γκόμενα (αντίστοιχα για τις γυναίκες το ίδιο), να "την πεις" στον κολλητό σου, να πειράξεις, να φλερτάρεις, να δεις φωτογραφίες, να... φακελωθείς κανονικά ρε παιδί μου.

Τι δουλειά έχει η μπάλα με όλα αυτά, δεν το ξέρω. Πως ξαφνικά, σοβάρεψε το πράγμα και μπήκαν οι διαδικτυακές ανακοινώσεις στην ζωή μας, θα πρέπει να μας απασχολήσει. Κι αν τώρα ορισμένοι το απολαμβάνουν, η περίπτωση μπορεί να γίνει πολύ χειρότερη.

Ο γνωστός καναλάρχης λοιπόν και ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, έχει φορτισμένο το κινητό καλά και βλέπει αγώνες, δυο ομάδων. Είμαι σίγουρος 100% όταν μόνο αυτούς τους δυο βλέπει. Την δική του και τον Ολυμπιακό. Και μόλις τελειώσουν τα ματς, ενεργεί ανάλογα.

Θα φτιάξει προφίλ και θα κάνει και ρεκόρ... επισκέψεων σε λίγο. Βρε εσείς τα διαβάζετε τώρα και γελάτε, αλλά τα πράγματα είναι σοβαρά. Για να ησυχάσει λοιπόν, ή θα πρέπει να του καεί ο υπολογιστής, ή να μην έχει μπαταρία στο κινητό.

Βγήκε ποδοσφαιριστής και έβρισε χυδαία διαιτητή και ο πρόεδρός του είπε "με ποιο δικαίωμα αποβάλλεται αρχηγός ομάδας". Σε αυτές τις περιπτώσεις δυο πράγματα λες: Ή δεν ξέρει ο άνθρωπος μην ασχολείστε ή άντε ρώτα τους παίκτες σου να σου μάθουν τους κανονισμούς.

Δεν έχει να κάνει με Ολυμπιακό, με Παναθηναϊκό, με ΠΑΟΚ ή με ΑΕΚ. Είναι απίστευτα κακό αυτό το φαινόμενο και μας έχει κουράσει όλους. Βλάπτει το ποδόσφαιρο και μικραίνει και αυτόν και την ομάδα που τα κάνει. Εδώ μπαίνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάποιες... μορφές και γράφουν τα "τρελά τους". Είναι δυνατόν να το κάνει πρόεδρος ΠΑΕ;

Βέβαια, προχωράει η κοινωνία, προχωράει ο πολιτισμός, προχωράει η επιστήμη. Θα μου πει ένας από εσάς "από το να κάθεται να βγάζει ανακοινώσεις, κάνει ποστ". Μάλιστα...  Ε τότε να κάνει και like σε βιντεάκια με γκολ, να κάνει chat και να φτιάξει και άλμπουμ με φωτογραφίες, από τότε που έπαιζε μπάλα(φάκελος άδειος 100%)

Δεν επανέρχομαι στο συγκεκριμένο θέμα. Προτιμότερες είναι οι εκπομπές του καναλιού του, που κάνουν τα πάντα για να αποδείξουν ότι ο Ολυμπιακός φταίει ακόμη και για το τσουνάμι στην Ινδονησία, παρά η μόδα που επικρατεί πλέον με τους υπολογιστές.

πηγή: redplanet.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ