2012-09-01 23:38:53
Φωτογραφία για Βελλίδης: «Τώρα ξεκινά το πρωτάθλημα»
Ως ευκαιρία να αντιστρέψουν το εις βάρος τους κλίμα μετά την ήττα από τον Πανιώνιο αντιμετωπίζουν στον Άρη το ματς με τον ΟΦΗ σύμφωνα με τον Μάρκο Βελλίδη.

«Μας δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία, στο γήπεδό μας, με πάρα πολύ κόσμο, να αντιστρέψουμε όλο αυτό το κλίμα. Τώρα ξεκινά το πρωτάθλημα!», το μήνυμα του αρχηγού των «κίτρινων», Μάρκου Βελλίδη, εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με τους Κρητικούς στο «Κλεάνθης Βικελίδης». 

Αναλυτικά, όσα είπε στη Nova: 

Η πρώτη του γεύση που άφησε ο Αρης στο καινούριο πρωτάθλημα δεν ήταν καλή... «Νομίζω πως, σήμερα, αρκετές ημέρες μετά, είναι η καλύτερο να μιλήσουμε γι’ αυτό, διότι πάντα αμέσως μετά την ήττα, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να συζητάς γι’ αυτά τα πράγματα. Αν σκεφτούμε, μπορούμε να κερδίσουμε πολλά απ’ αυτή την εμφάνιση η οποία πραγματικά δεν ήταν καλή για εμάς. Όχι τόσο για το αποτέλεσμα, όσο για το ότι δεν μας βγήκαν αυτά τα οποία έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις
. Θέλαμε να δείξουμε άλλα πράγματα, δεν βγήκε τίποτα σωστά. Ακόμη κι όταν ο Πανιώνιος έμεινε με 10 παίκτες και μετά με 9, δεν καταφέραμε να γίνουμε απειλητικοί και δίκαια ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Σε καμία των περιπτώσεων δεν θέλουμε να μπαίνουμε σε γήπεδο και να χάνουμε. Θέλουμε να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς και ελπίζω αυτό να κάνουμε στο παιχνίδι που έρχεται, όχι τόσο για να ανέβουμε στην κατάταξη, αλλά για να πάρουμε τα πάνω μας και ειδικά τα νέα παιδιά». 

Ήταν αρνητική έκπληξη αυτή η εμφάνιση του Άρη στη Ν. Σμύρνη, σε σχέση με τα φιλικά της Ιταλίας. Τελικά, άλλο τα φιλικά κι άλλο τα επίσημα; «Πάντοτε είναι διαφορετικά τα επίσημα, διότι υπάρχει, πια, στη μέση η βαθμολογική συγκομιδή, σε αντίθεση με τα φιλικά. Στα επίσημα το κάθε λάθος είναι βαθμός και αυτό μετράει. Ο Πανιώνιος στήθηκε καλύτερα στο γήπεδο από εμάς, ήταν πιο ουσιώδης, πιο πιεστικός και κατάφερε να κερδίσει. Αλλά νομίζω ότι μας δίνει μια μεγάλη ευκαιρία, στο γήπεδό μας, θεωρώ με πάρα πολύ κόσμο, να αντιστρέψουμε όλο αυτό το κλίμα. Τώρα ξεκινά το πρωτάθλημα!». 

Πρώτο ματς στο «Κλ. Βικελίδης», κόντρα στον ΟΦΗ. «Πρέπει να γυρίσουμε σελίδα! Πρέπει να αποδείξουμε πως κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά, διότι αν μείνουμε σε μια ήττα, θα είναι τρομερό λάθος! Πρέπει να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο, να δώσουμε τα πάντα και να βγούμε νικητές!». 

Κάποιον από τους επιθετικούς του ΟΦΗ, υπολογίζεις περισσότερο; «Ποτέ δεν έχω σταθεί σε έναν παίκτη. Η ομάδα είναι πάντα πιο σημαντική από έναν παίκτη. Πρέπει, λοιπόν, να δούμε τον ΟΦΗ σαν ΟΦΗ και όχι τα πρόσωπα». 

Είναι κρίσιμο το ματς, παρότι είμαστε ακόμη στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος; «Είναι κρίσιμο, γιατί κάθε ματς που περνάει, δεν μπορούμε να το ξαναφέρουμε πίσω. Πρέπει να παίρνουμε ότι περισσότερο μπορούμε από κάθε παιχνίδι». 

Είναι η χρονιά του Βελλίδη φέτος; «Μακάρι να πάει καλά η χρονιά όλης της ομάδας και μέσα από εκεί να πάω κι εγώ καλά! Όσο έχω την υγεία μου και μπορώ να δουλεύω, πιστεύω όλα θα πάνε καλά». 

Πρόσφατα κλήθηκες στην εθνική. Πως το έζησες; «Ηταν μια πολύ μεγάλη εμπειρία. Φανταστική εμπειρία, θα έλεγα. Η κλήση στην εθνική, είναι κάτι πολύ σημαντικό, κάτι που σε κάνει να ξεχωρίζεις από τους άλλους ποδοσφαιριστές. Νιώθεις πάρα πολύ όμορφα και θα δουλεύω με όλη μου τη δύναμη, ώστε η στιγμή αυτή να ξανάρθει!».
sday.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ