2012-09-01 23:39:28
Φωτογραφία για Δεν θα περιμένει τον Νοέμβρη ο Σαββίδης
Το ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη για τον αποκλεισμό από την Ευρώπη δεν σημαίνει ότι είναι κακό. Αυτό σημαίνει πώς είναι νηφάλιος και δεν θέλει εν βρασμώ ψυχής να βγάζει ανακοινώσεις και να πει πράγματα που ίσως τα μετανιώσει αργότερα. Επομένως δεν τον κακίζω για την... σιωπή του χωρίς αυτό να σημαίνει πώς δεν είναι αναγκαία και μια δημόσια τοποθέτηση του ανθρώπου που ΠΛΕΟΝ είναι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Απλά κανείς δεν πρέπει να πιέσει τον Σαββίδη για το πότε και πώς θα τοποθετηθεί. Άλλωστε το παρελθόν και σε ότι αφορά την περίοδο της διαπραγμάτευσης μας δείχνει ότι είναι ένας τεχνοκράτης που μιλά όταν πρέπει και όταν έχει κάτι να πει.

Είναι αλήθεια όμως πώς είναι ΧΡΗΣΙΜΟ ως ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ το να εμφανιστεί δημόσια στον κόσμο της ομάδας με μια συνέντευξη Τύπου. Όχι για να τον δούμε από κοντά αλλά για να τον ακούσουμε. Δεν είναι και ότι καλύτερο να διαβάζουμε γραπτές τοποθετήσεις του έστω και μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ. Αλλά αναρωτηθείτε κάτι. Μήπως στην παρούσα φάση ο Σαββίδης σκέφτεται πράγματα με τους συνεργάτες του για το μέλλον της ομάδας και περιμένει κάποιες εξελίξεις; Ή τις έχει δρομολογήσει ήδη;


Έχουμε την πληροφόρηση πώς ο Ιβάν Σαββίδης τόσο από την στενή του συνεργάτη που είναι καθημερινά στην ΠΑΕ όσο και από τον Άλκη Μαυροφρύδη έχει ζητήσει μια λεπτομερή έκθεση για ορισμένα πράγματα που ΚΑΙ τον προβληματίζουν αλλά και τα θεωρεί "βαρίδια" έτσι ώ στε η ΠΑΕ να αρχίσει να λειτουργεί όπως ο ίδιος θέλει. Για παράδειγμα το θέμα της μπουτίκ. Είναι απαράδεκτο για τον ΠΑΟΚ να έχει δώσει πέντε ματς στην Τούμπα και η μπουτίκ να παραμένει κλειστή. Τον έχει ενοχλήσει αφάνταστα και περιμένει απλά τις εξελίξεις με την UMBRO η οποία ΔΕΝ έχει απαντήσει ακόμη. Ένα απλό παράδειγμα αναφέραμε στα πολλά που τον έχουν εκνευρίσει.

Είναι επίσης δεδομένο πώς αυτή την εβδομάδα θα υπάρξει ΔΣ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το κύριο θέμα που θα συζητηθεί θα είναι το πώς η ομάδα θα περιφρουρήσει την Τούμπα. Θέμα και πρόβλημα που είναι απροσπέλαστο αλλά η πλευρά Σαββίδη είναι αποφασισμένη να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο. Σύμφωνα με πληροφορίες μας η πλευρά Σαββίδη ήδη ψάχνει για τον κατάλληληλο άνθρωπο στη θέση του υπεύθυνου ασφαλείας καθώς κρίνει ΑΝΕΠΑΡΚΗ τον Τσάτσο που ακόμη δεν έχει παραιτηθεί έστω και για λόγους ευθιξίας.

Κάτι ακόμη: Ο Νοέμβρης μπορεί να μην είναι πολύ κοντά αλλά δεν αποκλείται η συγκεκριμένη διοίκηση με το σχήμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή να ΜΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ την θητεία της. Είτε θα κληθούν κάποια απ' αυτά τα πρόσωπα να υποβάλλουν παραιτήσεις με εντολή Σαββίδη είτε θα πιεστούν για να το κάνουν. Ο Ζήσης Βρύζας δεν είναι ένας απ' αυτούς από την στιγμή που πήρε πάνω του το ταξίδι στην Βιέννη και κατάφερε να μην συμβεί το παραμικρό. Υπάρχουν όμως άλλα μέλη που ο Σαββίδης τους έχει χρεώσει αρκετά από τα όσα ΕΓΙΝΑΝ ή ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ τον τελευταίο καιρό.

Η επόμενη εβδομάδα θα είναι καθοριστική και αναμένονται σύντομα εξελίξεις. Ο Σαββίδης είναι ενήμερος για όλα και σύντομα θα προχωρήσει σε αλλαγές. Και να είστε σίγουροι ότι αν είχε περάσει η τροπολογία για τις 60 μηνιαίες δόσεις σε ότι αφορά τα χρέη της εφορίας, θα είχαν ήδη δρομολογηθεί κάποιες απ' αυτές πιθανώς και με αιρετή διοίκηση.
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Λυπήσου μας άνθρωπέ μου...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Λυπήσου μας άνθρωπέ μου...
Εξηγήσεις από Ετό
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Εξηγήσεις από Ετό
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ