2012-09-02 00:57:03
Φωτογραφία για Εξιχνιάστηκε ο φόνος γριούλας στην Πάτρα
Εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Πατρών η δολοφονία 81χρονης που είχε γίνει πριν από περίπου τρεις μήνες, κοντά στα Ψηλά Αλώνια. Δράστες φέρονται να είναι ένας 29χρονος και μία 30χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ληστεία και οπλοκατοχή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο δράστες, πήγαν στο σπίτι της ηλικιωμένης στην Πάτρα, όπου με το πρόσχημα της ενοικίασης ακινήτου, αλλά και της επαιτείας, κατάφεραν να την πείσουν να τους ανοίξει την πόρτα.

Στη συνέχεια, ο 29χρονος άρχισε να ερευνά τους χώρους του σπιτιού, ενώ η 30χρονη απασχολούσε την ηλικιωμένη. Κάποια στιγμή η 81χρονη αντελήφθη τις προθέσεις τους, με αποτέλεσμα οι δύο δράστες να της επιτεθούν και να την τραυματίσουν πολλές φορές με μαχαίρι. Αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών που έκαναν έρευνες για την υπόθεση, εντόπισαν το σπίτι του 29χρονου και της 30χρονης, μέσα στο οποίο βρήκαν το μαχαίρι με το οποίο σκότωσαν τη γριούλα, αλλά και κοσμήματα που είχαν κλέψει από το σπίτι της.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ο οποίος τους άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Ο 29χρονος και η 30χρονη θα απολογηθούν την Δευτέρα, στην Α΄ ανακρίτρια Πατρών.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η λίστα με τα 83 νέα μέτρα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η λίστα με τα 83 νέα μέτρα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ