2012-09-02 00:48:05
Φωτογραφία για Καπίνο μέχρι το 2016
Σε συμφωνία να συνεχίσουν τη συνεργασία τους τουλάχιστον μέχρι το 2016 ήρθαν Παναθηναϊκός και Στέφανο Καπίνο, με τον νεαρό τερματοφύλακα να ανανεώνει το συμβόλαιό του, δηλώνοντας χαρούμενος γι' αυτή την εξέλιξη και έτοιμος να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη της ομάδας με σκληρή δουλειά, ώστε να καθιερωθεί. Η διοίκηση του Τριφυλλιού βρισκόταν εδώ και αρκετό καιρό σε συζητήσεις με τον νεαρό τερματοφύλακα για την επέκταση του συμβολαίου του, την ώρα που ακουγόταν ότι κάποιες ομάδες από το εξωτερικό είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον, δίχως να καταθέσουν πρόταση στους πράσινους, για την απόκτησή του.

Τελικά, Παναθηναϊκός και Καπίνο έδωσαν τα χέρια, με τον 18χρονο τερματοφύλακα να υπογράφει το Σάββατο το μεσημέρι νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές έως τον Ιούνιο του 2016.

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Στέφανο Καπίνο για την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι τον Ιούνιο του 2016", ανέφερε η ανακοίνωση της πράσινξης ΠΑΕ.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο 18χρονος διεθνής τερματοφύλακας δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ:

"Είμαι από 12 χρονών στην Παιανία και αισθάνομαι τον Παναθηναϊκό οικογένειά μου. Η πρόταση ανανέωσης μου έδειξε ότι η ομάδα με εμπιστεύεται και θέλω να ανταποδώσω αυτήν την εμπιστοσύνη με σκληρή δουλειά. Στόχος μου είναι να γίνομαι συνέχεια καλύτερος και να καθιερωθώ στην ομάδα".
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ