2012-03-18 17:30:05
Φωτογραφία για Παραγκούπολη εγκληματικότητας... μιλάμε για τον καταυλισμό των Ρομά στο Βοτανικό
Στους κατοίκους του Ταύρου και του Βοτανικού είναι γνωστό ότι οι Ρομά, στους καταυλισμούς τους, υπακούν μόνο στους δικούς τους κανόνες και οι αρμόδιοι φορείς χορεύουν στο ρυθμό τους Όπως αποκαλύπτει σημερινό ρεπορτάζ του «Τύπου της Κυριακής», ο καταυλισμός είναι κέντρο εγκλήματος και μάλιστα διεθνές, αφού, το τελευταίο διάστημα εμφανίζονται για «μπίζνες» κακοποιοί από τη Βουλγαρία και την Αλβανία.

Στον καταυλισμό ζουν περίπου 1000 Ρομά, αλβανικής καταγωγής, οι οποίοι «βιοπορίζονται» από την πώληση κλεμμένου χαλκού και σιδήρου.

Το έγκλημα δεν είναι το μόνο «προϊόν» που παράγει η περιοχή. Ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι το τοξικό νέφος που σχηματίζεται μόνιμα πάνω από τις παράγκες, από την καύση καλωδίων, καταλυτών και άλλων υλικών.

Αλλά και στο έδαφος τα πράγματα δεν είναι καλύτερα. Ανάμεσα στις παράγκες περιφέρονται αρουραίοι και είναι πολύ σοβαρός ο κίνδυνος εκδήλωσης ασθενειών όπως η πανούκλα!

Η Αστυνομία κάνει συχνές εφόδους στον καταυλισμό και συλλαμβάνει υπόπτους και φυγόποινους. Όμως, το έγκλημα είναι σαν την Λερναία Ύδρα.

egklimatikotita-allodapwn.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τσακ Νόρις VS angry birds
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τσακ Νόρις VS angry birds
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ