2012-09-02 20:05:03
Φωτογραφία για ΒΑΡΥ ΠΟΙΝΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ... ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΠΑ!
O Ρομέιν Γκροζάν τιμωρήθηκε με αποκλεισμό ενός αγώνα και πρόστιμο €50,000 για το ατύχημα που προκάλεσε στο GP Βελγίου, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr".

Ο Γάλλος πιλότος της Lotus «έκλεισε» στην εκκίνηση τον Χάμιλτον με αποτέλεσμα να ακολουθήσει χάος και να βρεθούν εκτός αγώνα εκτός απο τους δύο και ο Αλόνσο με τον Πέρες. Έτσι ο Γκροζάν δε θα ταξιδέψει στην Ιταλία για το γκραν πρι της Μόντσα.

Ποινή 10 θέσεων στο grid της Monza για τον Maldonado. Πέντε για την άκυρη εκκίνηση και 5 για το ατύχημα με τον Γκλοκ! Αυτή είναι η 9η ποινή σε 11 αγώνες που δέχεται ο Βενεζουελάνος!

Η απόφαση έχει ως εξής: «Οι αγωνοδίκες θεωρούν αυτό το περιστατικό ως μια πολύ σοβαρή παράβαση των κανονισμών, που θα μπορούσε δυνητικά να προκαλέσει τραυματισμό σε άλλους οδηγούς. Επίσης, έθεσε διεκδικητές του πρωταθλήματος εκτός αγώνα. Οι αγωνοδίκες σημειώνουν ότι η ομάδα του παραδέχτηκε ότι η ενέργεια του οδηγού ήταν ένα πολύ σοβαρό λάθος κρίσης. Ούτε η ομάδα ούτε ο οδηγός προέβαλαν κανένα επιχείρημα για το μετριασμό της ποινής»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Στο στριπτιτζάδικο!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Στο στριπτιτζάδικο!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ