2012-09-02 20:12:16
Φωτογραφία για Είδες η Λένα;
Από τον Μήτσο τον Τούφα

Τα θερμά μου συγχαρητήρια μαντάμ. Τι θα πει για ποιο. Δι ούλα .Για την παρουσία σας εν γένει στα καλλιτεχνικά πράγματα της χώρας αυτής, με τους... κοντοπίθαρους (1,5 μέτρου) ρατσιστές ανθρώπους (λέμε τώρα) με τους ναα!! (2Χ2) κώλους και με τους πατεράδες που θέλουν να τους μοιάσει ο γιος τους . Οποία διαστροφή μαντάμ.

Αληθώς, να πούμε ότι οι άνθρωποι του πνέματος πρέπει να ηγούνται (πνευματικώς) των λαών των, ως κάτοχοι υπερτέρων αξιών και αληθείας και ως ταγοί να καθοδηγώσι τους απαίδευτους εν γένει λαούς προς την ανύψωσις και το φως. Χαρακτηριστικόν το παράδειγμα του τεραστίου αυτού πρύτανη της χρυσής χέστρας.

Δια ταύτα προτείνω στο υπουργείο παιδείας, υποχρεωτική παρακολούθησιν του Θεατρικού σας αριστουργήματος ονόματι ''Αθανάσιος Διάκος-η επιστροφή '', απ τα σχολεία ούλων των βαθμίδων. Η μάχη της Αλαμάνας να μετονομαστεί πλέον σε ''η σφαγή της Κρουστάλλως'' ο Αθανάσιος αντί για διάκος ,να μετονομαστεί εις Παλιόπουστας(εμμονή κι αυτή με τα σουβλάκια ρε παιδί μου. Τι εύρημα κι αυτό της Λένας . Αμ το τσαρούχι με το τζην? Κιτσ-οπούλου είπαμε?) και ο εραστής Αφγανός εις εθνικόν ήρωα .


Θα μου πειτε'' εδώ κύριε κάνουμε θέατρο και όχι ιστορια''

Το ίδιο κάνουν και στο υπουργείο μαντάμ .

Έτσι θα διακτινιστώμεν εις το μέλλον μεταλλάσσοντας την ιστορία επί το καταλληλότερον (δεν ημπορεί πια μόνη της η Ρεπούση, κορμί είναι αυτό ,θα λυγίσει!!!) τσαλαβουτώντας αναγεννημένοι στο νάμα της Θολοκουλτούρας σας.

Έτσι ακριβώς ελεύθεροι και άνευ κόμπλεξ θα μπορέσουσι επιτέλους να γαμιθώσι και άπασαι οι Ελληνίδαι ανέτως με ωραίους μαύρους ως και προτρέπατε. Οι πατεράδες λέω να γίνουν και νταβατζήδες διαλέγοντας οι ίδιοι τους μουστερήδες για την βελτίωσιν της ράτσας. Θα έχουμε ωραία ψηλά σοκολατί εγγονάκια τα οποία δεν θα μας μοιάζουν ευτυχώς(εξ άλλου ο συμπέθερος Οσμάν Αλί Μουσταφά Χαμενεϊ είναι άκρως προτιμότερος) κι εμείς , τρισχαρούμενοι θα τα χειροκροτούμε και στην ομάδα μπάσκετ του σχολειού. Και προπάντων, προπάντων δεν θα ημπορεί και ο πάσα ένας τυχόν να πούμε να μας πει και ρατσιστές. Είδες η Λενάρα?

ΥΓ. Προτιμότερον να ξυρίζετε ελαφρώς το μ@@@ί σας ,μαντάμ. .Είναι και θέμα αισθητικής εξ άλλου

ΥΓ(2) Μια χαρά νερό στο μύλο σου ρίχνουμε παλιοχαμούρα!!!!
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ