2012-09-03 09:30:07
Φωτογραφία για «Όχι» από Όουεν και Ντελ Πιέρο
Ο Ολυμπιακός επιχείρησε το κόλπο-γκρόσο την τελευταία στιγμή με τους Μάικλ Όουεν και Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, αλλά δεν τα κατάφερε. Ανοικτό το «παράθυρο» για Γαλλικό χαφ.

Από ώρα σε ώρα αναμένεται να γίνει και... επισήμως γνωστό αν ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει σε ενίσχυση της τελευταίας στιγμής ή αν θα συνεχίσει με το υπάρχον υλικό την χρονιά, τουλάχιστον μέχρι την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Οι ερυθρόλευκοι προσπάθησαν να... στείλουν τον κόσμο στο αεροδρόμιο κυνηγώντας τους Ντελ Πιέρο και Όουεν. Ωστόσο, αργά το βράδυ της Κυριακής αμφότεροι έδωσαν αρνητική απάντηση στην προσφορά των Πειραιωτών.

Ο Άγγλος επιθετικός που έχει μείνει ελεύθερος έχει πρόταση από την Λίβερπουλ, αλλά παράλληλα δεν ήθελε ούτε να ακούσει για Ελλάδα και σύμφωνα με δημοσίευμα του Πρωταθλητή δεν το πολυσκέφτηκε να αρνηθεί την πρόταση των νταμπλούχων Ελλάδας.

Για τον Ιταλό, σύμφωνα με δημοσιεύματα τόσο της γειτονικής χώρας, όσο και εγχώρια, η πληροφόρηση που υπάρχει είναι ότι το σκέφτηκε πολύ σοβαρά και πως το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στο Champions League έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο αφού τον ενδιαφέρει να δώσει το παρών στα «αστέρια» για ακόμη μία φορά
. Όμως, στο τέλος και εκείνος είπε «όχι» στον Ολυμπιακό, περίπου δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα.Έτσι, οι πιθανοί του προορισμοί αναμένεται να είναι είτε η Σέλτικ είτε η Μπράγκα, αφού Σαουθάμπτον και Σίδνεϊ πέρα από το οικονομικό δεν ικανοποιούν τις αγωνιστικές του φιλοδοξίες.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μένουν στην Αθήνα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μένουν στην Αθήνα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ