2012-09-03 14:14:32
Φωτογραφία για ΠΑΡΙ Σ.Ζ. ΚΑΙ ΑΝΖΙ ΓΙΑ... ΡΟΝΑΛΝΤΟ!
Καλά – καλά δεν έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον του με την Ρεάλ Μαδρίτης, έπειτα από την… βόμβα που έριξε ότι δεν περνάει καλά στους «μερένχες», και άρχισαν ήδη τα πρώτα σενάρια με ομάδες που πιθανώς θα μπορούσαν να τον αποκτήσουν.

Ήδη στην Ισπανία έχει ξεκινήσει μία φημολογία που θέλει την Παρί Σεν Ζερμέν να είναι ένας πιθανός προορισμός για τον «CR7». Και αυτό γιατί εκτός του ότι έχουν τα λεφτά για να τον αποκτήσουν, το πρότζεκτ της «PSG» τον καλύπτει γενικότερα.

Και αυτό γιατί θα μένει σε μία πόλη που μπορεί να καλύψει το… lifestyle του (Παρίσι) και παράλληλα μπορεί να ικανοποιήσει και την σύντροφο του Ιρίνα Σάικ, που μένοντας στο κέντρο της μόδας μπορεί να μειώσει τον αριθμό των ταξιδιών της για τις δουλειές της.

Η δεύτερη ομάδα είναι η Ανζί. Εδώ τα δεδομένα είναι δύο. Το χρήμα που ξοδεύει ο ιδιοκτήτης του συλλόγου Σουλεϊμάν Κερίμοφ για να δει την ομάδα του να κατακτά ακόμα και ευρωπαϊκό τίτλο και η παρουσία των Σαμουέλ Ετό, Γκουους Χίντινγκ και Ρομπέρτο Κάρλος (τεχνικός διευθυντής) στην Ανζί που μπορούν να εγγυηθούν για το επίπεδο της ομάδας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ