2012-09-03 14:30:42
Φωτογραφία για TO ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ
      του Πέτρου Κορμικιάρη

Μια καραμέλα που χρησιμοποίησε ο κ. Σαμαράς για να ανέλθει στην εξουσία είναι το μεταναστευτικό εθνικό πρόβλημα.Υποσχέθηκε ότι αυτός θα ανακαταλάβει τις πόλεις μας που κατελήφθησαν από τους αλλοδαπούς.Ορθά.Να δούμε τι έγινε.Ανακοινώθηκε απο τον αρμόδιο Υπουργό Δημόσιας Τάξης, κατόπιν εντολής του κ.Πρωθυπουργού, ότι η ελληνική αστυνομία θα εφαρμόσει σε μόνιμη βάση την επιχείρηση '' Ξένιος Ζεύς " προκειμένου να αναχαιτίσει τα κύματα των λαθρομεταναστών που κυριολεκτικά εφορμούν στην ελληνική πατρίδα και... δοκιμάζουν τις αντοχές των συμπατριωτών μας.

Ερώτημα:Το όνομα '' Ξένιος Ζεύς'' έχει αλληγορική ή κυριολεκτική σημασία; Άν συμβαίνει το πρώτο,αν δηλαδή δεν εννοούν το περιεχόμενο της ονομασίας, να ξέρουν ότι η επιχειρησή τους απέτυχε πριν κάν ουσιαστικά αρχίσει.Άν συμβαίνει το δεύτερο ευχαριστούμε αλλά δεν θα πάρουμε.

Απέτυχε η επιχείρηση '' Ξένιος Ζεύς'' γιατί, εκ των πρώτων αποτελεσμάτων κρίνοντας, σκοπεύει στην εντυπωσιακή ψηφοθηρία και καλλιεργείται σκοπίμως από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ.Όταν συνεπώς οι πρώτες εντυπώσεις διαλυθούν θα διαλυθούν μαζί με αυτές και τα όποια πολιτικά κέρδη.

Μα θα μου πείτε και εύλογα ποιά είναι η λύση; Η λύση δεν είναι μαγική και ούτε θα μπορούσε να είναι τέτοια.Προκύπτει από τη κοινή λογική και ονομάζεται πολιτική βούληση.Ο κ. Σαμαράς δεν τη διαθέτει.Γι' αυτό προσπαθεί να ξεγελάσει.
Kafeneio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μια νυχτοπεταλούδα τη μέρα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μια νυχτοπεταλούδα τη μέρα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ