2012-09-03 15:30:06
Φωτογραφία για «Πονάει» στην... τσέπη ο Ρονάλντο!
Ακόμα περισσότερα χρήματα φέρεται να αξιώνει ο Κριστάνο Ρονάλντο από την Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας ξεκαθαρίσει εξάλλου ότι οι λόγοι της δυσαρέσκειάς του δεν αγωνιστικοί.

Σε επαγγελματικούς λόγους οφείλεται η δυσαρέσκεια που έχει έχει εκφράσει τις τελευταίες ώρες ο Πορτογάλος σταρ και όπως αφήνει να φανεί η διοίκηση της «βασίλισσας» σύμφωνα με τους Ισπανούς, το θέμα είναι οικονομικό.

Τα χρήματα άλλωστε που λαμβάνει πλέον ο CR7 είναι αισθητά μειωμένα σε σχέση με την περσινή σεζόν, κάτι που φυσικά δεν οφείλεται στο ότι έγινε «ψαλίδι» των αποδοχών του από τους «μερένχες». Ο λόγος είναι πως η φορολογία πλέον έχει αλλάξει στην Ισπανία σχετικά με όσους λαμβάνουν περισσότερα από 600.000 ευρώ, αφού από το 24%, σκαρφάλωσε στο 43%!

Την ίδια στιγμή άλλωστε υπάρχουν στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και πιο αδρά αμειβόμενοι ποδοσφαιριστές από τον Ρονάλντο, όπως οι Ιμπραΐμοβιτς, Ετό και Ντρογκμπά και όπως φαίνετι ο άσος της Ρεάλ αισθάνεται... αδικημένος, ιδίως με το νέο φορολογικό καθεστώς.

Σύμφωνα μάλιστα με τον καταλανικό σταθμό «RAC1», θα μπορούσε να προκύψει μία πρόταση από την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία άλλωστε μέσω του τεχνικού της διευθυντή, Λεονάρντο, δεν είχε κρύψει το ενδιαφέρον της για τον παίκτη πριν από μερικό διάστημα.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ