2012-09-03 20:14:53
Φωτογραφία για ΝΤΙΑΚΙΤΕ... ΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΔΥΟ ΘΕΣΕΙΣ!
Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Ντρίσα Ντιακίτε, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τη Νις και ο μεσοαμυντικός από το Μάλι, είναι αυτή την ώρα στο νοσοκομείο «Metropolitan» και περνά από ιατρικές εξετάσεις. Αν όλα είναι εντάξει τότε θα μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ στην πλατεία Αλεξάνδρας για να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί και μάλιστα έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφαση της διοίκησης του Ολυμπιακού να κάνει την κίνηση για την απόκτηση του 27χρονου μεσοαμυντικού, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sentragoal.gr" είναι ότι ο Ντιακιτέ μπορεί εκτός από κόφτης, που είναι η βασική του θέση, να παίξει και αριστερό μπακ. Εχει άλλωστε χρησιμοποιηθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας στα τέσσερα χρόνια που φόρεσε τη φανέλα της Νις.

Ο Ολυμπιακός ήθελε να έχει και μια έξτρα κάλυψη του Χολέμπας, για την αριστερή πλευρά της αμυντικής του διάταξης και σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι «ερυθρόλευκοι», ο Ντιακίτε μπορεί να παίξει και στη θέση του Χολέμπας αν αυτό κριθεί απαραίτητο από τον προπονητή. Επί της ουσίας λοιπόν ο Ολυμπιακός προχωρά στην απόκτηση ενός παίκτη που θα μπορεί να βοηθήσει την ομάδα σε δύο θέσεις.


Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι πρόκειται για «κόφτη» με ύψος 1,75 που είναι ταχύς και δυνατός και αυτό του δίνει τη δυνατότητα να βοηθήσει την ομάδα του και σαν ακραίος μπακ. Αυτός ήταν και ο στόχος της διοίκησης των πρωταθλητών Ελλάδας, να προσθέσουν δηλαδή στο ρόστερ έναν «Μοντέστο» που θα παίζει όμως αριστερό μπακ και όχι στο δεξί άκρο της αμυντικής διάταξης.

Χρήζει επίσης ιδιαίτερης μνείας ότι ο Ντιακιτέ ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους οπαδούς της Νις, οι οποίοι μάλιστα επιθυμούσαν την παραμονή του στην ομάδα τους και πίεζαν μάλιστα τη διοίκηση του συλλόγου να ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Αφρικανό άσο. Ο Ντιακιτέ όμως ήθελε περισσότερα χρήματα από αυτά που του προσέφερε η Νις και γι' αυτό το λόγο αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Νις.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ