2012-03-18 20:03:05
Φωτογραφία για Τον… σκότωσε ο Τσιρίλο
Μπορεί από το 28΄ ο Θεοδωρίδης να είχε βάλει μπροστά στο σκορ τον Παναιτωλικό... αλλά ο Τσιρίλο στο 85΄ «πάγωσε» το γήπεδο του Αγρινίου και δυσκόλεψε την υπόθεση παραμονή για τα «καναρίνια».

Διοργάνωση: Super League

Αγωνιστική: 25η

Αγώνας: Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Αγρινίου

Η εικόνα του αγώνα:

Μετά τις νίκες του ΠΑΣ Γιάννινα και του Εργοτέλη, η ομάδα του Παναιτωλικού είχε μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς για να μην πέσει κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ μαζεύει βαθμούς, ενόψει play off και ήθελε να χει κι άλλους στο… σακούλι του.

Η ομάδα του Τάκη Λεμονή μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και προηγήθηκε με τον Θεοδωρίδη στο 28΄ βάζοντας «φωτιά» στις κερκίδες του γηπέδου. Ο Άντι έκανε την μπαλιά, ο Χαριστέας έστρωσε με το κεφάλι την μπάλα στον Θεοδωρίδη και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του.


Το γκολ τόνωσε την ψυχολογία των γηπεδούχων, οι οποίοι συνέχισαν να πιέζουν και έχαναν την μία ευκαιρία μετά την άλλη για να πετύχουν και ένα δεύτερο γκολ. Τελικά δεν τα κατάφεραν και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 1-0.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσα χάνοντας κάποιες ευκαιρίες για να το πετύχει. Τελικά ότι δεν κατάφερε σε όλο το δεύτερο μέρος το πέτυχε στο 85΄ με τον Τσιρίλο. Ο Γκαρσία εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ιταλός με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα «παγώνοντας» το γήπεδο.

Ο Παναιτωλικός πίεσε στα τελευταία λεπτά για να πετύχει ένα δεύτερο γκολ, αλλά δεν τα κατάφερε και το 1-1 έμελλε να είναι το τελικό σκορ και τον Παναιτωλικό κάτω από την επικίνδυνη ζώνη.

Matchpoint: Οι πολλές χαμένες ευκαιρίες του Παναιτωλικού μετά το 1-0, όπου οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να σημειώσουν ένα δεύτερο γκολ και να πάρουν σημαντικό προβάδισμα για την νίκη.

Actionman: Ο Μπρούνο Τσιρίλο, ο οποίος με το γκολ του «χάρισε» τον βαθμό στην ομάδα του ΠΑΟΚ.

Distraction: Για ακόμα ένα ματς ο Πανιατωλικός χάνει βαθμούς στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και πλέον βρίσκεται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού.

ΣΚΟΡΕΡ: 28' Θεοδωρίδης - 85' Τσιρίλο.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάχος (Χίου).

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 39' Λίνο, 62' Λαζάρ, 87' Νιμανί, Γκαρσία.

panaitolikosΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τζενάμο, Σιόντης (73' Παλαιολόγος), Ντολεζάι, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Ρότσα, Μητρόπουλος (90'+1 Μουμίν), Καμαρά, Θεοδωρίδης, Άντι (71' Ονουάτσι), Χαριστέας.

paokΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Αποστολόπουλος (63' Παπάζογλου), Τσιρίλο, Μαλεζάς, Λίνο (78' Σταφυλίδης), Γκαρσία, Λαζάρ, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Γεωργιάδης (69' Νιμανί).
sportaction.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ