2012-09-13 04:56:06
Φωτογραφία για Ερωτική επίθεση από… δελφίνι [Video]
Δείτε το βίντεο της “σεξουαλικής παρενόχλησης” ενός δύτη από ένα δελφίνι! Τι αναφέρει ο άνθρωπος που κατέγραψε την επίθεση.

Ο φωτογράφος Michael Maes δημοσιοποίησε ένα βίντεο που καταγράφει την ερωτική επίθεση που δέχτηκε από ένα δελφίνι. Το περιστατικό έλαβε χώρα στα Νησιά Κάιμαν.

Το δελφίνι, ονόματι Στίνκυ, ξέκοψε από το υπόλοιπο κοπάδι του και επιτέθηκε στον ανυποψίαστο φωτογράφο που βρισκόταν στο σημείο μαζί με τη σύντροφο του, ολοκληρώνοντας μια υποβρύχια φωτογράφηση.

Το ερωτικό ντελίριο του δελφινιού, θα μπορούσε μάλιστα να στοιχίσει τη ζωή του “αντικείμενου του πόθου” του, καθώς το συμπαθές θαλάσσιο θηλαστικό, ζυγίζει μόλις… 225 κιλά.

Να σημειωθεί ότι τα δελφίνια έχουν σεξουαλικές επαφές για λόγους ικανοποίησης, εκτός της αναπαραγωγής, ενώ μερικές φορές εμπλέκονται σε ομοφυλοφιλικές ερωτικές πράξεις.

Πολλές φορές μάλιστα, η σεξουαλική συμπεριφορά των αρσενικών δελφινιών προς τα θηλυκά αλλά και προς άλλα αρσενικά είναι βίαιη. Περιστασιακά, τα δελφίνια μπορεί να επιδείξουν σεξουαλική συμπεριφορά απέναντι σε άλλα ζώα, ακόμα και στον άνθρωπο, πράγμα που αποδεικνύεται περίτρανα από το συγκεκριμένο βίντεο.

“Αν συναντήσετε τον Στίνκυ, μην κολυμπήσετε μαζί του, μπορεί να είναι ξαναμμένος…”, γράφει χαριτολογώντας ο φωτογράφος Michael Maes ο οποίος πάντως απαθανατίζει συχνά τα δελφίνια και τον τρόπο ζωής τους.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ