2012-09-13 09:55:05
Φωτογραφία για ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΓΙΑ ΣΗΦΑΚΗ ΣΤΗ ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ
«Εχουμε συμφωνήσει με Σηφάκη, αλλά θα πρέπει να διευθετηθούν κάποια θέματα για να ανακοινώσουμε τη μεταγραφή», δήλωσε στον βελγικό Τύπο ο ιδιοκτήτης της Σαρλερουά, Αμπάς Μπαγιάτ για την απόκτησή του διεθνούς τερματοφύλακα.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Ιρανός επιχειρηματίας, ο σύλλογος τα έχει βρει σ' όλα με τον πρώην γκολκίπερ του Ολυμπιακού, ωστόσο απομένουν κάποα χαρτιά τόσο από την ΕΠΟ όσο και από τη βελγική ομοσπονδία για να οριστικοποιηθεί το deal.

«Πιστεύω πως εντός της Πέμπτης (13/9) θα είμαστε σε θέση να τελειώσουμε την υπόθεση του Σηφάκη», συμπλήρωσε ο ιδιοκτήτης της Σαρλερουά, ο οποίος μεταξύ άλλων έπλεξε το εγκώμιο του Κρητικού τερματοφύλακα λέγοντας πως «πήραμε τον τερματοφύλακα μίας εκ των οκτώ κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης».

Τώρα σε ό,τι αφορά στις αποδοχές του παίκτη και τη διάρκεια του συμβολαίου του, αρχικά ακούστηκε πως ο Σηφάκης θα υπογράψει διετές συμβόλαιο. Απ' ό,τι προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο διεθνής πορτιέρο θα συνάψει συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με πάγιες αποδοχές ύψους 120.000 ευρώ συν μπόνους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ