2012-09-13 11:30:05
Φωτογραφία για «Μέχρι το τέλος για την παράγκα»
Ο Γιάννης Αλαφούζος τόνισε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Παναθηναϊκής Συμμαχίας πως δεν θα κάνει πίσω για την παράγκα καθώς θέλει να την διαλύσει.

Ο επικεφαλής του Σωματείου μίλησε για στάση που θα τηρήσει ενώπιον του εισαγγελέα στο Δ.Σ. της Παναθηναϊκής Συμμαχίας που έγινε στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Γιάννης Αλαφούζος στις περίπου δυόμιση ώρες του Δ.Σ., είπε: «Δεν θα κάνουμε πίσω. Έχουμε στοιχεία που θα καταθέσουμε και τα οποία δείχνουν για ποιο λόγο είπαμε αυτά που είπαμε στις ανακοινώσεις. Στο ελληνικό ποδόσφαιρο υπάρχουν παρασκήνιο και “παράγκα”. Στόχος είναι διαλύσουμε την “παράγκα” και όλα τα παιχνίδι να παίζονται επί ίσοις όροις εντός γηπέδου. Ακόμα δεν άρχισε το πρωτάθλημα και είδατε τι έγινε στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Δεν καταλαβαίνω τίποτα και θα πάω αυτό το θέμα μέχρι το τέλος, μέχρι τη δικαίωση και αυτός είναι ο πρώτος στόχος μας», ανέφερε ο Αλαφούζος.

Μετά από τα λεγόμενα του Αλαφούζο μίλησε το μέλος του Σωματείου , Λιάνα Κανέλλη, η οποία ρώτησε τον Αλαφούζο: «Τόσα χρόνια ζούμε αυτή την “παράγκα”. Είσαι αποφασισμένος να το πας μέχρι το τέλος, διότι η “παράγκα” παραμένει ύστερα από τόσα χρόνια και βλέπουμε ποιος παίρνει τα πρωταθλήματα», με τον Mr ΣΚΑΪ να απαντά: «Δεν κάνω πίσω με τίποτα, δεν καταλαβαίνω τίποτα, θα πάω μέχρι το τέλος. Εμείς θέλουμε το 50-50 και γι’ αυτό θα κάνω τα πάνω για να το πετύχω. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Έχει αηδιάσει ο κόσμος»!

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ