2012-09-13 13:10:03
Φωτογραφία για Γιατί δεν πέτυχε ο ''περίπατος των ...''ένστολων''!
Δεν πέτυχε και δεν θα μπορούσε να πετύχει μια συγκέντρωση μερικών ένστολων που απλά πήγαν περίπατο στην πλατεία, όπως σε παλιότερη εκδήλωση είχαν πει οι ίδιοι!

Όλοι ξέρουμε γιατί δεν πέτυχε και γιατί ήταν καταδικασμένη να αποτύχει ...

Πόσοι από τους συναδέλφους κατέβηκαν στην εκδήλωση ; Πόσοι ταξίδεψαν στην Αθήνα από την επαρχία ;

Εκτός και αν κάποιοι πιστεύουν οτι το Στράτευμα είναι στην Αθήνα και εντός κάποιων γραφείων όπου μερικοί το παίζουν συνδικαλιστές και παίζουν με το να βγουν στα κανάλια και απλά μιλήσουν γιατί άραγε ; !

Το σκηνικό γνωστό οι κλασικοί παντού ναυταίοι πάνω από 50 πηλίκια κοντά,  ίσως και λιγότερα. Πόσοι οι αεροπόροι ; Πόσοι οι του Στρατού ;

Πού είναι οι Καταδρομείς των Μονάδων που σταθμευόμουν στην Αττική, οι Ελικοπτεράδες ;

Μήπως κατέβηκαν οι Αξιωματικοί από το Κέντρο των τεθωρακισμένων ή του Πυροβολικού ;


Οι Μόνοι απο τους Ναυταίους που κατέβηκαν είναι οι γνωστοί της σειράς του Τσουγκαράκη ...Γραμματέας ο ίδιος το ίδιο και η παρέα του...Ούτε το μπερέ δεν ήξερε να φορέσει ...Το έχει βάλει ποτέ άραγε ;

Όταν φτάσαμε να μας εκπροσωπεί ο Δρίτσας με τον Χαικάλη, χαλάλι σας και να μην τρελαθούμε κιόλας ...

Εδώ ρε κατέβηκαν οι έφεδροι καταδρομείς στο Σύνταγμα και τρόμαξε το Σύμπαν ,εδώ με τρείς και ο κούκος και μερικοί πιλάφες; έ δεν θα πετύχαινε η εκδήλωση !

Αλλά δεν ήθελε ο Τσουγκαράκης να γίνει σωστή και σοβαρή η εκδήλωση σήκωσε παντιέρα να έρθουν με στολή, ποιοι να έρθουν οι Αξιωματικοί της βάρδιας ή της ετοιμότητας ; Το κατέχεις Τσουγκαράκη το θέμα ή έχεις μείνει ποτέ εσύ πέραν του ωραρίου ;

Οι Αξιωματικοί δεν ήταν εκεί εχθές εκεί ήταν μερικοί από τους ''ενστόλους '' και μερικές ΟΠΥ που δεν πέρασαν ποτέ από παραγωγικές σχολές ούτε ξέρουν τι σημαίνει αφοσίωση ...Την μόνη υποχρέωση που έχουν είναι στον Βουλευτή που τις διόρισε και που σήμερα τις κόβει το μισθό :

Σιγά μην τρόμαξαν στο ΥΕΘΑ και να τρέξουν να πάρουνε πίσω τις περικοπές οι Τροικανοί ...Απλά τώρα πήραμε και εμείς χαμπάρι αυτό που δυστυχώς απλά υποψιαζόμαστε !

Α κύριε Τσουγκαράκη οι Συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ πρώην Αξιωματικοί και νυν βουλευτές της Ν.Δ ήταν στην εκδήλωση; Αντε και του χρόνου εις ανώτερα!

trikalagr.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ