2012-09-13 14:52:56
Φωτογραφία για Παρουσιάστηκαν Κασελάκης και Νικολόπουλος
Οι Λεωνίδας Κασελάκης και ο Ντίνος Νικολόπουλος παρουσιάστηκαν επίσημα από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Ο πρώτος στάθηκε στο ρόλο που έπαιξε ο Κώστας Φλεβαράκης στο να συνεχίσει την καριέρα του στο Δικέφαλο», ενώ ο νεαρός γκαρντ τόνισε πως είναι πρόκληση για τον ίδιο η συμμετοχή τους στην Α1 από μια χαμηλότερη κατηγορία.

Το λόγο πήρε πρώτος ο Τέλης Ζουρνατζίδης: «Είναι πολύ μεγάλη χαρά που έχουμε κοντά μας τους δύο παίκτες, είναι ταλαντούχα και νέα παιδιά. Ο Λεωνίδας έδειξε από μικρός τις δυνατότητές του με τις Εθνικές ομάδες, όπως και όλη αυτή η φουρνιά της γενιάς του. Ο Λεωνίδας έχει και ένα αβαντάζ, ότι είχε γεμάτες χρονιές στην Α1 κάτι που τον κάνει να ξεχωρίζει από τα παιδιά της ηλικίας του. Τα χαρακτηριστικά που τον κάνουν να ξεχωρίζει είναι το πάθος και η δύναμη που βγάζει στο γήπεδο. Θα σας πω ένα χαρακτηριστικό συμβάν, όταν παίξαμε πέρσι με τον Ηλυσιακό μετά το ματς βλέπαμε φάσεις και είχα πει ότι αυτός ο Κασελάκης παίζει σαν ΠΑΟΚτσάκι», ενώ για τον Νικολόπουλο πρόσθεσε:


«Ο Ντίνος Νικολόπουλος μας είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον από πέρσι, είχαμε την ευκαιρία να τον παρακολουθήσουμε φέτος ακολούθησε την διαδικασία με το καμπ όλη την προετοιμασία και μας έδειξε ότι μπορεί να είναι στην ομάδα. Παίζει φαντεζί μπάσκετ και είναι καλός σουτέρ, μένει μόνο να προσπαθήσει σκληρά και να προσαρμοστεί γρήγορα στην Α1. Έχει την όρεξη και την ευκαιρία να το κάνει πράξη. Θα είμαστε δίπλα τους σε ότι χρειαστούν».

Από την πλευρά του ο Λεωνίδας Κασελάκης είπε:

Για την ένταξή του στον ΠΑΟΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ αυτούς που με εμπιστεύτηκαν. Από τις αξίες μου ξέρω ότι όταν κάποιος μου δίνει ένα εγώ θα δώσω τα δεκαπλάσια. Θα δίνω τα πάντα καθημερινά για να δικαιώσω αυτούς που με επέλεξαν. Η διοίκηση του ΠΑΟΚ κάνει μεγάλη προσπάθεια, έγιναν σημαντικές κινήσεις και αξίζει την στήριξη του κόσμου. Θέλουμε γεμάτο "Παλατάκι". Ευχαριστώ και την πρώην ομάδα μου τον Ηλυσιακό, ειδικά τον κ. Φλεβαράκη που με έμαθε την Α1. Σίγουρα το βήμα παραπάνω είναι ο ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι επειδή υπάρχει εξαιρετικό κλίμα θα κάνουμε καλή σεζόν. Θα χρειαστεί υπομονή».

Για τα κίνητρα που τον οδήγησαν να υπογράψει: «Για μένα είναι σημαντικό το πως οι άνθρωποι σε επιλέγουν. Βλέπω μία προσπάθεια με ένα μείγμα έμπειρων παικτών με νέα παιδιά που θέλουν να διακριθούν. Ο προπονητής έχει δείξει την αξία του και όλο αυτό το κλίμα είναι ο καλύτερος συνδυασμός για να διαλέξει κάποιος τον ΠΑΟΚ. Θεωρώ ότι έκανα την καλύτερη επιλογή. Ξέρω ότι ο κόουτς δουλεύει καθημερινά και σε ατομικό επίπεδο και εγώ θέλω να βελτιώνω όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού μου. Θέλω να έχω εξέλιξη και αγωνιστικά και στην φυσική κατάσταση για να βοηθήσω την ομάδα μου».

Για την περσινή χρονιά: «Την περσινή χρονιά έπαιξα κυρίως στην θέση 3. Μπορώ να αγωνιστώ όπου με ζητηθεί, θα βοηθήσω ανάλογα τις εντολές του κόουτς. Μπορώ να βοηθήσω σε αυτά που θα μου ζητήσει ο προπονητής. Το αγωνιστικό στον ΠΑΟΚ με ενδιαφέρει περισσότερο απ' όλα. Η επιλογή μου ήταν η καλύτερη δυνατή, γι' αυτό θα την στηρίξω και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Η αλήθεια είναι ότι υπήρξε ένα ενδιαφέρον για μένα από άλλες ομάδες. Όμως, έπρεπε να πάρω την καλύτερη απόφαση για το που θα αγωνιστώ φέτος αφού η φετινή σεζόν θα είναι πολύ σημαντική για την καριέρα μου και με όλα τα δεδομένα ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που με κάλυπτε».

Για τον Φλεβαράκη: «Ο κόουτς μου είπε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία οικογένεια, ότι σε αγκαλιάζουν. Μου είπε τα καλύτερα και για τον κ. Μαρκόπουλο και έπαιξε ρόλο η γνώμη του για τον ΠΑΟΚ. Και η ομάδα φυσικά είναι πολύ ανταγωνιστική και το ρόστερ έπαιξε ρόλο γιατί έχει υψηλούς στόχους και αυτό μόνο προς όφελος του ΠΑΟΚ είναι».

Για τους νεαρούς παίκτες που θα πάρουν χρόνο συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα: «Σίγουρα όταν ξεκινάει κάποιος στην Α1 η αυτοπεποίθησή του είναι μειωμένη γιατί έχει να αντιμετωπίσει πιο έμπειρους παίκτες. Χρειάζεται μία χρονιά για να λυθούν τα πόδια του και να παίξει το μπάσκετ που πραγματικά μπορεί. Εμένα ο Ηλυσιακός με εμπιστεύτηκε, μου έδωσε τον χρόνο που άξιζα και πραγματικά ευχαριστώ. Είναι σημαντικό και για τον κόσμο να υπάρχουν πολλοί Έλληνες παίκτες γιατί ταυτίζεται πιο εύκολα μαζί τους. Οι ομάδες πρέπει να στηριχθούν στους Έλληνες όχι λόγω κρίσης αλλά γιατί τους πιστεύουν».

Στη συνέχεια μίλησε ο Ντίνος Νικολόπουλος, ο οποίοπς δήλωσε πως: «Αισθάνομαι πολύ όμορφα που βρίσκομαι εδώ, ευχαριστώ τον κόουτς και την διοίκηση που μου δίνουν την ευκαιρία να παίξω σε αυτή την ομάδα. Θα δώσω ότι καλύτερο για να πετύχει η ομάδα και εγώ να γίνω καλύτερος παίκτης. Έρχομαι από κατώτερη κατηγορία οπότε οι απαιτήσεις είναι ακόμη μεγαλύτερες. Θα προσπαθήσω να βελτιώνομαι συνεχώς, έχω ακόμη πολλά να βελτιώσω και νομίζω ότι θα με βοηθήσει η δουλειά που γίνεται εδώ.

Η διοίκηση κάνει καλή δουλειά με τα νέα παιδιά. Δοκιμάστηκαν αρκετά παιδιά στα καμπ, αυτό μπορούν να το κάνουν και άλλες ομάδες. Παίζω μπάσκετ γιατί μ' αρέσει, έπαιζα από πολύ μικρός. Τώρα αλλάζουν τα πράγματα, σοβαρεύουν για εμένα αλλά θα τα καταφέρω».

Στο τέλος αναφέρθηκε στην εμπειρία των συμπαικτών του: «Από αυτούς τους συμπαίκτες κερδίζω πολλά, βλέπω το πως προπονούνται, τις κινήσεις τους και πιστεύω ότι όλο αυτό θα με βοηθήσει να εξελιχθώ σαν παίκτης Παίζω σαν άσος μπορώ, βέβαια, να αγωνιστώ και στην θέση 2. Βασικό μου ατού είναι το σουτ και το ότι βοηθάω τους συμπαίκτες μου και τους οργανώνω σωστά».

Τελευταίος πήρε και πάλι τον λόγο ο κ. Ζουρνατζίδης: «Ήταν μία πρόταση του Παναγιώτη (σ.σ. υπεύθυνος γραφείου Τύπου) να κάνουμε τις παρουσιάσεις. Νομίζω είναι πολύ σημαντικό αφενός γιατί οι παίκτες καταλαβαίνουν σε ποια ομάδα έρχονται και αφετέρου για τη δουλειά των δημοσιογράφων, αλλά και για τον κόσμο που παίρνει άμεσα στοιχεία για τον κάθε παίκτη. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την συμμετοχή σας στην διαδικασία. Με την προσθήκη των δύο αυτών παικτών ολοκληρώθηκε το ρόστερ μας. Μπορώ να πω ότι ήταν η πιο παραγωγική χρονιά από τότε που είμαι εγώ στον ΠΑΟΚ. Ξεκίνησε από το καμπ το οποίο μας έδωσε κάποιους παίκτες και συνεχίστηκε με όλη την διαδικασία για να δημιουργηθεί ένα ρόστερ, το καλύτερο δυνατό με τα μέσα που είχαμε. Έγινε προσπάθεια για μία ομάδα με έντονο το ελληνικό στοιχείο. Με την χορηγία του κ. Κοντομηνά τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα. Πλέον, ήρθε η ώρα του κόσμου να στηρίξει την ομάδα γιατί με την συμπαράσταση του μπορεί να πάει για μεγάλο διάστημα μπροστά».
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ