2023-09-08 08:20:04
Φωτογραφία για Μελίνα Ασλανίδου, Χρήστος Νικολόπουλος και Λίνα Νικολακοπούλου στην ΕΡΤ

Μία νέα μουσική εκπομπή με γνωστούς, αγαπημένους, αλλά και καταξιωμένους συντελεστές ετοιμάζει η ΕΡΤ για τη νέα σεζόν.

Όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενα ρεπορτάζ η διοίκηση της ΕΡΤ αποφάσισε τη δημιουργία μιας νέας μουσικής εκπομπής για την ΕΡΤ1, η οποία θα είναι αφιερωμένη στο ελληνικό λαϊκό τραγούδι. Στην παρουσίασή της λοιπόν θα είναι η δημοφιλής ερμηνεύτρια Μελίνα Ασλανίδου μαζί με τον σπουδαίο συνθέτη Χρήστο Νικολόπουλο. Αξιοσημείωτο όμως, είναι ότι στην προετοιμασία της, σε ρόλο συμβούλου θα είναι η σημαντική στιχουργός Λίνα Νικολακοπούλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η νέα αυτή μουσική εκπομπή αναμένεται να συζητηθεί στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ, αλλά δικαιολογημένα εκτιμάται ότι με τη Μελίνα Ασλανίδου και τον Χρήστο Νικολόπουλο στο «τιμόνι» της, αλλά και τη Λίνα Νικολακοπούλου στο σχεδιασμό, η παραγωγή θα πάρει το «πράσινο φως». Δικαιολογημένα επίσης εκτιμάται ότι με τους συγκεκριμένους καταξιωμένους οικοδεσπότες και δημιουργούς της, από τη σκηνή της θα περάσουν πολλοί σημαντικοί καλλιτέχνες.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου ο τίτλος της νέας αυτής μουσικής εκπομπής προβλέπεται να είναι «Νύχτα στάσου», που σίγουρα δεν είναι… τυχαία επιλογή, αφού είναι ο τίτλος σε ένα από τα πιο αγαπημένα και διαχρονικά λαϊκά τραγούδια σε μουσική Χρήστου Νικολόπουλου, στίχους Πυθαγόρα που έχει «σφραγίσει» με την ερμηνεία της η Λίτσα Διαμάντη.

Οπότε σύντομα, ενδεχομένως και μέσα στον Σεπτέμβριο, η νέα μουσική εκπομπή «Νύχτα στάσου» θα κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 με σκοπό να προσκαλεί κάθε Σάββατο βράδυ τους τηλεθεατές να περάσουν καλά, αλλά και να μάθουν πολλά για το λαϊκό μας τραγούδι.

newsit.gr - Γρηγόρης Μελάς



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ