2012-09-13 22:15:08
Φωτογραφία για Συνάντηση Π. Καμμένου με Ν. Νικολόπουλο
από το Γραφείο Τύπου

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος συναντήθηκε σήμερα Πέμπτη 13-9-2012 στα Γραφεία του κόμματος στη Βουλή, με τον ανεξάρτητο Βουλευτή Αχαΐας Νίκο Νικολόπουλο.

Αντικείμενο της συνάντησης, ήταν η υπογραφή εκ μέρους του κ. Νικολόπουλου, του αιτήματος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια υπαγωγής της χώρας μας στο μνημόνιο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Καμμένος δήλωσε τα εξής:

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι ένα Κίνημα που ξεκίνησε μέσα από το διαδίκτυο. Είμαστε πολίτες από όλους τους πολιτικούς χώρους. Διατηρούμε στην ιδρυτική μας διακήρυξη τις δεσμεύσεις μας που έχουμε απέναντι στον ελληνικό λαό.

Δεν μπαίνουμε στα στενά πλαίσια των διαχωρισμών του παρελθόντος και προσπαθούμε να κερδίσουμε όλους τους πολίτες. Για τον λόγο αυτό, την επιστολή που έστειλα προσωπικά μαζί με το αντίγραφο της εξεταστικής επιτροπής, πήγε σε όλα τα κόμματα και στη ΝΔ, στον ΣΥΡΙΖΑ, στο ΠΑΣΟΚ στη Δημοκρατική Αριστερά, στο ΚΚΕ, στη «Χρυσή Αυγή» και στον ίδιο τον πρωθυπουργό και στους αρχηγούς των υπολοίπων κομμάτων.


Δυστυχώς, ούτε όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης ανταποκρίθηκαν απέναντι σε αυτή την υποχρέωση να διερευνήσουμε την μεγάλη αυτή υπόθεση του «στησίματος» στον τοίχο της Ελλάδος. Εμείς θα συνεχίσουμε να επιμένουμε, θα συνεχίσουμε να ζητούμε να συσταθεί αυτή η επιτροπή.

Δεν έχουμε καμία χρονική δέσμευση γιατί πράγματι ξεκίνησε η υπόθεση αυτή με τα περίφημα swap της κυβέρνησης Σημίτη το 2000 και φθάνει μέχρι και σήμερα.

Θα συνεργαστούμε λοιπόν στο επίπεδο του κοινοβουλευτικού ελέγχου και τη διερεύνηση των υποθέσεων με όλες τις κοινοβουλευτικές δυνάμεις. Θέλω να σε ευχαριστήσω που σε αυτή την προσπάθεια των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής θα έχουμε και τη δική σου υπογραφή».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ