2012-09-14 08:00:04
Φωτογραφία για Πουλάει CR7 με το 1/5 της ρήτρας
Το θέμα Ρονάλντο καλά κρατεί στη «βασίλισσα», με τους Μερένχες να έχουν αποφασίσει να αποχωριστούν τον Πορτογάλο αστέρα αν δεν... λυθεί άμεσα το ζήτημά του για να ηρεμήσει η ομάδα.

Τις προσεχείς ημέρες ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναμένεται να κουβεντιάσει με τον Ζοσέ Μουρίνιο, σε μια προσπάθεια του συλλόγου να βρεθεί η «χρυσή» τομή να λυθεί το θέμα που έχει προκύψει με τον επιθετικό της Ρεάλ.

Ωστόσο, αν ο CR7 συνεχίσει να προκαλεί προβλήματα, τότε η ομάδα του θα τον πουλήσει. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, υπάρχουν τουλάχιστον δύο ομάδες που αυτή τη στιγμή θα μπορούσαν να εξαγοράσουν το συμβόλαιό του στους Μερένχες, που κάνουν και... ευκολίες, αλλά και να καλύψουν τις απαιτήσεις του παίκτη.

Βλέπετε, στην Ισπανία το ποσοστό της εφορίας άλλαξε πρόσφατα και αν η Ρεάλ αυξήσει τις αποδοχές του Ρονάλντο (αμείβεται με 10 εκ. ευρώ ετησίως) και το ποσό φτάσει τελικά στα 16 εκ. ευρώ, η βασίλισσα μαζί με την Εφορία θα βγάζει κάθε χρόνο από ταμεία της 23 εκ. ευρώ. Ποσό που κρίνεται υπερβολικό από τους πρωταθλητές Ισπανίας.


Έτσι λοιπόν, αποφάσισαν ότι σε περίπτωση που δεν λογικευτεί ο 27χρονος άσος, θα του κρεμάσουν πωλητήριο με το 1/5 της ρήτρας του, δηλαδή 200 εκ. ευρώ. Οι φήμες πάντως οργιάζουν και θέλουν δύο ομάδες να μπαίνουν δυναμικά στο κυνήγι για την απόκτηση του Πορτογάλου σούπερ σταρ, του οποίου μπορούν να προσφέρουν ένα συμβόλαιο 20 εκ. ευρώ για να ικανοποιηθεί. Αυτές δεν είναι άλλες από τις Ανζί και Παρί Σεν Ζερμέν, όμως πρέπει να σημειωθεί ότι δεν έχουν κάνει ακόμη κάποια επίσημη κρούση.

Το σίγουρο είναι πως η υπόθεσή του θα κρατήσει για αρκετό καιρό ακόμη gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ