2012-09-14 11:30:03
Φωτογραφία για Ο Ροναλντίνιο και το «καυτό» Καραϊσκάκη
Στην Αθήνα βρίσκεται ο μάνατζερ και αδελφός του Ροναλντίνιο, ο οποίος μίλησε για το ενδεχόμενο να έρθει ο Βραζιλιάνος άσος στον Ολυμπιακό. «Ο «Ρόνι» δεν ήθελε να κληρώνεται με τον Ολυμπιακό», λέει.

Το συμβόλαιο του «Ρόνι» με την Ατλέτικο Μινέιρο λήγει στις 31 Δεκεμβρίου και ο μάνατζερ του παίκτη με δηλώσεις του στην εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ» μίλησε:

Για το αν ο Ροναλντίνιο είναι εφικτό να έρθει στον Ολυμπιακό: «Στη ζωή και γενικότερα στο ποδόσφαιρο, ισχύει το ποτέ μη λες ποτέ. Για άμεσα δεν το βλέπω εύκολο. Ίσως είναι πιο εύκολο αργότερα. Αλλά επαναλαμβάνω, ποτέ μη λες ποτέ. Για την ώρα έχει συμβόλαιο με την Ατλέτικο Μινέιρο ως το τέλος του Δεκέμβρη».

Για το αν έχει κουβεντιάσει με τον Ροναλντίνιο για τον Ολύμπιακό: «Το πρωτάθλημα της Βραζιλίας τελειώνει στις 2 Δεκεμβρίου. Από τις 4 είμαι στη διάθεσή σας να σας απαντήσω σε ότι θέλετε. Για όλα. Αλλά αυτό που προέχει τώρα είναι το πρωτάθλημα Βραζιλίας. Είναι κάτι σας όρκος τιμής και για την Ατλέτικο και για την οικογένειά μας. Απλά θα σας πω ότι κι ο «Ρόνι» και εγώ είμαστε φιλέλληνες κι όταν έπαιζε στη Μίλαν δεν ήθελε να κληρώνεται με τον Ολυμπιακό, ακριβώς γι αυτό τον λόγο. Έχει πάντως, δει βίντεο από το γήπεδο του Ολυμπιακού να καίγεται από τις εκδηλώσεις του κόσμου».

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Για μιαν απ’ τα ίδια…
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Για μιαν απ’ τα ίδια…
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ