2012-09-19 23:09:02
Φωτογραφία για Twitter: Νέα σχεδίαση με cover στα profile
Η δημοφιλής ιστοσελίδα micro blogging του Twitter αλλάζει την εμφάνιση στους λογαριασμούς των χρηστών της με φωτογραφίες εξωφύλλου, μια λειτουργία που θυμίζει αρκετά το Facebook μετά από την παρουσίαση του χρονολογίου (timeline).

Η σελίδα των profiles έχει ανασχεδιαστεί σημαντικά, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει μια φωτογραφία η οποία θα συνοδεύει το προφίλ του και θα εμφανίζεται στο πάνω μέρος του, ενώ στη συνέχεια ακολουθούν τα tweet που έχει δημοσιεύσει. Το avatar του εμφανίζεται στο κέντρο της, ενώ η ροή φωτογραφιών έχει μετακινηθεί προς τα επάνω, με αποτέλεσμα να είναι πιο εμφανείς οι φωτογραφίες που ανέβασε ο χρήστης.

Ταυτόχρονα με την αλλαγή αυτή στο Twitter.com αναβαθμίστηκε σε παρόμοιο στυλ και η αντίστοιχη εφαρμογή για το iPad καθώς και οι εφαρμογές για iPhone και Android. Όσον αφορά την έκδοση του Twitter για iPad, εκτός από τις παραπάνω αλλαγές η εφαρμογή αναβαθμίζεται με σημαντικές τροποποιήσεις στο γραφικό περιβάλλον, όπου οι κατηγορίες Home, Connect, Discover και Me μετακινούνται στη αριστερό μέρος της οθόνης.
blogtv.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ