2023-10-05 23:53:53
Φωτογραφία για Μετά τη φωτιά: Σάρωσε στο Twitter η πρεμιέρα της νέας σειράς



Αν και την ίδια στιγμή υπήρχαν τέσσερις αγώνες ελληνικών ομάδων στα κύπελλα Ευρώπης, φαίνεται πως η μυθοπλασία εξακολουθεί να κρατά τα σκήπτρα του… ενδιαφέροντος. Τουλάχιστον στο Twitter, το πρώτο trend για αρκετή ώρα ήταν η νέα σειρά του ΑΝΤ1 με τίτλο «Μετά τη φωτιά».



Η πρεμιέρα έγινε το βράδυ της Πέμπτης (5/10) στις 21:00, και οι τηλεθεατές φαίνεται πως ενθουσιάστηκαν από όσα είδαν στα πρώτα επεισόδια. 



Τα σχόλια στο Twitter έπεσαν «βροχή», και έδειξαν πως μία ακόμα σειρά ήρθε για να… μείνει στους δέκτες των τηλεθεατών και αυτή τη σεζόν.



Λίγα λόγια για την σειρά:

Η νέα δραματική σειρά του ΑΝΤ1, «Μετά τη φωτιά» θα μας διηγηθεί τις ιστορίες τριών γυναικών, της Ιωάννας, της Ειρήνης και της Ανθής, οι οποίες μετά από μια καταστροφική πυρκαγιά, θα προσπαθήσουν να ξαναχτίσουν τις ζωές τους.



Θα καταφέρουν να ξαναγεννηθούν μέσα από τις στάχτες τους και να βρουν την πραγματική ευτυχία;



Στο δρόμο τους, θα βρεθούν τέσσερις άνδρες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην πορεία τους. Ο Άρης και ο Αλέξανδρος θα τις καταδιώξουν, θα τις εξαπατήσουν και θα προσπαθήσουν να τις καταστρέψουν. Ο Οδυσσέας και ο Νίκος θα τους δώσουν το χέρι τους, θα βρεθούν δίπλα τους και θα αγαπήσουν την αλήθεια τους.





Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
INSTAGRAM HOMES: The travelling apartment
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
INSTAGRAM HOMES: The travelling apartment
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ